Her elektronikçide bulursunuz. Robotistan da bir seçim ama bir pot için değmez kargoya.Merhaba. 900 derece direksiyon yapıyorum bunun için 10k potansiyometre lazım. Bursa içinde satan bir yer var mı?
Merhaba. 900 derece direksiyon yapıyorum bunun için 10k potansiyometre lazım. Bursa içinde satan bir yer var mı?
ben gamepad kullanarak yapıyorum ilgr ipekin videosundanda çark sistemini aldım 3d yazıcıdan ilge ipek 900derece yazarsanız direk çıkar zatenBir video üzerinden mi yapıyorsunuz yoksa kendi tecrübelerinizlemi bende yapmayı düşünüyorumda bir yerden bilgi vs aldıysanız linkini paylaşabilir misiniz?
teşekkür ederim bugün bi elektronikçide buldum Bursada yaşayanlar için Gazcılarda Cemal ElektronikHer elektronikçide bulursunuz. Robotistan da bir seçim ama bir pot için değmez kargoya.
Var, mesela Küçük Sanayi'de bir bölge var orada satıyorlar. Niltim sanırım.Mesela Konya'da elektronikçiler çarşısı var Bursa'da da kesinlikle vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.