Bursa'da TurkNet nasıldır?

Hepinize selam, iki yılı aşkın süredir Millenicom kullanıyorum. Dün gece iptal ettim TurkNet başvurusu yaptım Bursa'da kullanan arkadaşlar memnunlar mı?
Altyapın FİBER ise ve 100 mbps üstü destekliyorsa geç.Ama FİBER değilse geçme çok sorun yaşarsın ilgileri az olur.

Hocam altyapım 100 üstü desteklemiyor maalesef. Neden ilgilenmesinler tecrübeniz var ise paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşım müstakil evlerin oturduğu yerdeydi.16 mbps 1 mbps upload vaatleri vardı.(249 TL kesinlikle değmez) 1 ay sonra bağlattılar.Bağlattıktan sonra ilk 3 saat açılmadı.İptal etmek istediler keyiflerine göre geldiler.Benim altyapım FİBER ondan dolayı sorun yaşamadım ama herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok.Belki ilgilenirler değişmişlerdir bilemem.

Arkadaşım müstakil evlerin oturduğu yerdeydi.16 mbps 1 mbps upload vaatleri vardı.(249 TL kesinlikle değmez) 1 ay sonra bağlattılar.Bağlattıktan sonra ilk 3 saat açılmadı.İptal etmek istediler keyiflerine göre geldiler.Benim altyapım FİBER ondan dolayı sorun yaşamadım ama herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok.Belki ilgilenirler değişmişlerdir bilemem.
Hangi ilçedesiniz hocam ?

Ben Bursa da değilim. Arkadaşta büyükorhan'da sanırım. Önerim YouTube'dan bak sorunlara ve avantajlara.

Vallahi hocam kendim Millenicom'dan memnunum ama dizüstü bilgisayar ile Wi-Fi kullanım mecburiyetim var fakat Wi-Fi ile stabil hız alamıyorum yakın uzak fark etmeksizin bu yüzden değiştirmeyi tercih ettim bakalım bir kurulum yapsınlar göreceğiz.

Vallahi hocam kendim Millenicom'dan memnunum ama dizüstü bilgisayar ile Wi-Fi kullanım mecburiyetim var fakat Wi-Fi ile stabil hız alamıyorum yakın uzak fark etmeksizin bu yüzden değiştirmeyi tercih ettim bakalım bir kurulum yapsınlar göreceğiz.
Kaç MBPS alıyorsunuz 2 internette?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı