TurkNet nasıldır?

Merhaba. TurkNet almak istiyorum. Nasıldır, ne zaman gelirler? Modemi ben kursam olur mu?

Çok memnunum öneririm. Hatta birkaç özelliğini yazayım size.

• Davet kodu ile üyelikte ilk ay ücretsiz.
  • 12 aylık peşin ödeme yapabiliyorsunuz (6 taksite bölüyorlar)
  • 12 aylık peşin ödemede 500TL yerine 470TL olarak kullanıyorsunuz ayrıca iptal etme durumunuzda kullanmadığınız ayları iade ediyorlar.
  • Çağrı merkezi yok evet ama uygulamadan talep oluşturunca sizi hemen arıyorlar.
- VDSL abonelere modem verilmiyor fakat fiber abonelere ücretsiz modem veriliyor.

Bunda sadece TurkNet'in payı yok biliyorusunuz değil mi?

Hocam bende aynı açıklamayı yaptım ama arkadaş koca ülkede tek sızıntıyı TurkNet yapmış gibi konuşuyor.

Uçtan uca şifreleme olmadan veri denetimi yapıyorlar BTK ile. Gerçi suç ne kadar BTK tarafından olsa da bu kadar kullanıcı verilerine bir değer verilmesi lazımdı. 2025'te şifreleme olmadan veri denetimi yapan bir firmanın çok güvenilir bir tarafı yok veri konusunda.

Öyle bir şey yaptığım yok dostum. TurkNet olayından haddinden fazla veriyi sızdırdı. Bu kadar kör olmaya gerek yok. Diğer servis sağlayıcılarından böyle bir sızıntı olmadı hiçbir zaman. Fanatik gibi ISS savunanı da ilk defa görüyorum. Basit bir şifreleme bu sorunu çözebiliyor.

@mehmetAkif00 Türknet iyidir, 3 tane aboneliğim var, 3 senedir kullanıyorum. Eğer halihazırda kullandığınız bir internet varsa, iptal ettirmeden geçiş şeklinde yaparsanız kurulum olmaz, kurulum ücreti ödemezsiniz. Size modem kullanıcı adı şifreyi gönderirler, girer kullanırsınız aktif olunca. Sıfır kurulumda Telekom ekibi etiketlemeye geleceğinden, kurulum almak gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı