Çözüldü BursaGB dolandırıcılığı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Beni kötülen karalayan ne alaka sen ne arıyorsun anlasam yok. Bir de adamlara teşekkür edeyim değil mi ? Sen kardeşim adamları savunmayı bırak kenarda yok mu demişim kolaylık olsun hem de uğraşmak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni kötülen karalayan ne alaka sen ne arıyorsun anlasam yok. Bir de adamlara teşekkür edeyim değil mi ? Sen kardeşim adamları savunmayı bırak kenarda yok mu demişim kolaylık olsun hem de uğraşmak istemedim.

Firma umurumda değil. Sen at gözlüğüyle bakmaya devam et. Yardım talebi açıyorsun savunuyorsun ne çıkarım var a veya b firmasından ? İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsun, her şey mümkün. Git kutulu oyun al o zaman.

Murat bey, yazdıklarınızdan bir şey anlamadım. Elimden geldiğince kurumsal ve müşteriye en iyi şekilde saygılı davranmaya çalışıyorum ancak bu olayı daha fazla resmiyete dökemem. Normalde yapmam gereken hiç bir şekilde cevap vermemek, çünkü sizinle Canlı Destek üzerinden Furkan beyle uzlaştığınızı biliyorum ve buna rağmen problem yaratmaya devam ediyorsunuz. Ancak yine de ben işimi seviyorum ve müşterilerle en iyi şekilde iletişim kurmaya çalışıyorum. Çünkü ya tarafımız size durumu net bir şekilde anlatamıyor ya problem şahsımda ya da daha önce İnternet üzerinden yaptığınız bir alışverişte geri ödeme almadınız ve bununla alakalı hiç bir tecrübeniz yok. Her neyse, birazdan şahsım adına sizinle iletişime geçip paranızı tarafımca iade edeceğim. Bizim için iyi kötü her müşteri değerlidir.

Değerli Technopat kullanıcıları, Online ödeme sistemlerinin evrensel prosedürlerini tek tek açıklamak istemiyoruz çünkü bizi en iyi sizlerin anladığını çok iyi biliyoruz ve destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

:kalp::uyan:

Güncelleme

Müşteriyle iletişime geçildi ve paranın sabah iade edildiğini bildirdi. (PayTR tarafından)

Son düzenleme:
Ürün ilanı indirimli ve satın alınabilir ise ve müşteri de satın aldıysa o ürünü vermek zorundasınız. Ben olsam para iadesi değil satışını gerçekleştirdiğim ürünün temin edilmesini isterdim. Arkadaşın bir anlık sinir ile söylediği küfürler onu haklıyken haksız duruma getirmiş olabilir lakin sizin de hareketiniz yanlış. G2A veya Kinguin'de bir ilanda fiyat neyse parasını verip ürünü alıyorsunuz hiç böyle kurumsallık ile bağdaşmayacak şekilde "arkadaşlar yoğundu, elektrikler kesildi fiyatı güncelleyemedik" gibi bahaneleri göremezsiniz. Bu durumda sizin para iadesi sanki "al paranı, paran kadar konuş" tavrına dönmüş. @Emre.BursaGB

Sayın Onu Sever, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bunu siz de biliyorsunuz ki, Steam'de aynı anda yüzlerce oyun indirime girmektedir ve bu indirimler ekibimiz tarafından "manuel" olarak takip edilip saat başı fiyat güncellemesi yapılmaktadır. Ayrıca bazı Steam ürünleri (Buna Battlefield Bad Company 2'de dahil) Steam Gift olarak teslim edilmekte ve bunun bilgisi ürün açıklamasında belirtilmektedir. Ayrıca G2A ve Kinguin ürünleri CD-KEY olarak gönderimi sağlanmaktadır. Biz, müşterilerimize artan kur farkını daha düşük yansıtmak ve müşterilerin satın alınabilirliğini kolaylaştırmak adına "Gift" olarak teslimat sağlamaktayız.

BursaGB üzerinde, ekibimiz tarafından yapılan fiyat güncellemesi, yoğun bir şekilde bir çok ürüne sırayla işlenmektedir. Sistem üzerinden incelediğim işlem tarihlerine göre Murat bey, indirim bittikten 10 dakika sonra ürünü satın almıştır. Ürünü teslim edemeyeceğimizi ve iade işlemlerini başlatacağımızı, hiç bir şekilde mağdur bırakmamak istediğimizi ve bizim hatamız olduğunu bildirdikten sonra sosyal medya hesabımız üzerinden (Facebook) tarafımıza ağır ithamlarda bulundu. Bu durumdan sonra da sizin belirttiğiniz zorunluluğumuz değişiklik göstermektedir.

Son olarak, bizim para iade işlemimiz "al paranı, paran kadar konuş" şeklinde, paranın miktarına göre hizmet değil, tamamen müşterinin durumu net bir şekilde anlaması için belirtilmiştir.

Onur server kardeşim büyüklük bizde kalsın o kadar kötü biri değilim aradılar ağlayacak gibi konuştular video ve şikayeti kaldırdım. Üzerine ben üzür diledim onların benden üzür dilemesi gerekirken konu kapanmıştır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı