Bursluluk sınavları ne zaman?

Stuff

Hectopat
Şu an da Anadolu lisesinde 11.sınıfı okuyorum ve özel okulların bursluluk sınavlarına katılmayı düşünmüştüm sene başında 12.sınıfı oralarda okumak için fakat iş güç derken tamamen aklımdan çıkmış. Yeni duyduğuma göre de 2021-2022 yılı için sınavlar yapılmış. Bu sınavlar senede 1 kere mi oluyor yoksa 12.sınıfın başlarında vesaire de oluyor mu? Yoksa tamamen şansımı kaçırdım mı?

Dershanelerin ve özel okulların bursluluk sınavları genellikle ocak-mart arası oluyor. Çoğu yer bir kere sınav yapar, bazen aynı gün veya 2 gün boyunca 3-4 oturum olabiliyor tabi bu sınavlar. Eğer LGS-TEOG notunuz yüksekse ayrıca burs verebilir tabi kurumlar.

Dershanelerin ve özel okulların bursluluk sınavları genellikle ocak-mart arası oluyor. Çoğu yer bir kere sınav yapar, bazen aynı gün veya 2 gün boyunca 3-4 oturum olabiliyor tabi bu sınavlar. Eğer LGS-TEOG notunuz yüksekse ayrıca burs verebilir tabi kurumlar.
Evet,ocak mart arası oluyormuş ne yazık ki biraz daha araştırıp bakacağım mecbur bir çaresine normal okullarla olacak gibi değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı