Çözüldü Burst 240GB SBFMP1W3 Firmware güncellemesi yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
16
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7-7700 5.5Ghz All core -50 Co / ASUS Prime B650M-R/ Sapphire Nitro+SE RX 6800XT/ Gskill Trident Z5 RGB 2x16 32GB 6200Mhz CL 28 1.5Vdd / WD Blue SN570 500GB M.2/ Intel 660P 1TB M.2/ Cooler Master ML 240L V2/ MSI MAG A850GL 850W Gold Modüler/ Phanteks G360A/ Lenovo Legion R25i-30 180Hz/ Steel Series Arctis 5/ Steel Series Prime/ AOC GK500 Red Switch/
SSD veya HDD modeli
Patriot burst 240GB
Merhabalar firmware güncellemesi yapmak istiyorum ama bir türlü SBFMP1W3 adlı dosyayı bulamadığım için güncelleme yapamadım. Diskin genel sıkıntısı firmware sanırım rahmetli oldu. Güncelleyerek çözmeye çalışacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. @Recep Baltaş hocam sizin de herhangi bir fikriniz var mı acaba?

Çözüm
Firmware'nin linkini sosyal içinden buldum. Sanırım atmayı biliyorsunuz.

Merhabalar Firmware güncellemesi yapmak istiyorum ama bir türlü SBFMP1W3 adlı dosyayı bulamadığım için güncelleme yapamadım. Diskin genel sıkıntısı Firmware sanırım rahmetli oldu. Güncelleyerek çözmeye çalışacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. @Recep Baltaş hocam sizin de herhangi bir fikriniz var mı acaba?

Diskin Firmware uçmuş sanırım. Anladığımız kadarıyla.
Satafirm S11 olarak mı gözüküyor?

Diskin Firmware uçmuş sanırım. Anladığımız kadarıyla.
Satafirm S11 olarak mı gözüküyor?
Evet hocam Satafirm S11 olarak gözüküyor. O SBFMP1W3 dosyayı bulsam firmware atacağım.

Size o kadar teşekkür ederim ki dosyayı tanımladı hocam. Eğer olursa mesajı çözüm olarak işaretleyeceğim.

@Arrandale0 hocam Firmware kurdum yeniden başlattığımda bu sefer disk gözükmüyor. Disk yönetiminde de dahil bu durum.
Size o kadar teşekkür ederim ki dosyayı tanımladı hocam. Eğer olursa mesajı çözüm olarak işaretleyeceğim.

@Arrandale0 hocam Firmware kurdum yeniden başlattığımda bu sefer disk gözükmüyor. Disk yönetiminde de dahil bu durum.

Diğer sisteme takınca Windows 10 kurulumunda gözüktü hocam her şey için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Konuya etiketledim sizi yardımlarınızı bekliyorum ssd için ölmüş diyorlar yardım edinde diriltelim şu hastayı:)
Merhaba,
Benimde patriot burst' um uçtu, burada yazılan herşeyi denedim ancak firmware uygulaması hiçbir şekilde sata arabiriminde ikinci diskim olan bu ssd yi görmüyor. Windows disk yönetiminde de gözükmüyor zaten. Atladığım bir adım olabilir mi yoksa fiziksel olarak ölü mü?

Merhaba,
Benim de Patriot Burst'um uçtu, burada yazılan her şeyi denedim ancak Firmware uygulaması hiçbir şekilde SATA arabiriminde ikinci diskim olan bu SSD'yi görmüyor. Windows disk yönetiminde de gözükmüyor zaten. Atladığım bir adım olabilir mi yoksa fiziksel olarak ölü mü?

Öncelikle diskin kablolarının tam oturduğuna emin olun tekrar deneyin.

Tekrardan gözükmüyorsa sizin yapabileceğiniz bir şey kaldığını düşünmüyorum. Garantisi devam ediyorsa verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı