Burun akıntısı varken okula gidilir mi?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 3 gündür evdeyim raporum vardı yarında raporum yok. Sizce evde istirahat etmekmi mantıklı yoksa gitmek mi? 4 gün devamsızlığım var 5 olsa sıkıntı yapar mı? Burun akıntısı var sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 3 gündür evdeyim raporum vardı yarında raporum yok. Sizce evde istirahat etmekmi mantıklı yoksa gitmek mi? 4 gün devamsızlığım var 5 olsa sıkıntı yapar mı? Burun akıntısı var sadece.
Git. Akintidan bir sey olmaz, tabii milletin kafasina sumkurmek gibi degisik hobilerin yok ise :D.

Saka bir yana hayir sorun olmaz gidebilirsin. Devamsizlik konusuna gelirsek yanlisim yoksa 10 gune kadar temizsin.

Hocam 10 gün özürsüz topalam 30 gün devamsızlık hakkınız var. Keyfinize göre kullanın eğer lisedeyseniz çoğu lisedeki gibi muhtemelen soradan özürsüz devamsızlığınızı ebeveyninize ims
zalatacağın bir belgeyle özürlüye çevirebiliyorsunuz. Ancak bence sadece burnunuz akıyor diye devamsızlık yapmayın.

Kusmaktan boğazım yanmıştı yine de mecbur okula gidiyordum. Burun akıntısından da ölmezsin.

Benim okul açıldığından beri var, her gün gidiyorum. Kendini iyi hissediyorsa boşa devamsızlık hakkını kullanma.

Öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı, göz kızarıklığı varken ben gidiyorum ama sizinki benimkinden daha ciddi bence gitmeyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı