3 300974 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 998 Çözümler 1 2 Haziran 2022 #21 89666 dedi: Peki, ilk adım olarak gidip kalkık burun yaptırıyorum. Dünyanın neresine gidersen git o buruna normal erkek burnu demezler. Genişletmek için tıkla... Tyler abim technopat hesabı açmış yargı dağıtıyor. Yürrüüü be abii
89666 dedi: Peki, ilk adım olarak gidip kalkık burun yaptırıyorum. Dünyanın neresine gidersen git o buruna normal erkek burnu demezler. Genişletmek için tıkla... Tyler abim technopat hesabı açmış yargı dağıtıyor. Yürrüüü be abii
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 2 Haziran 2022 #22 89666 dedi: Peki, ilk adım olarak gidip kalkık burun yaptırıyorum. Dünyanın neresine gidersen git o buruna normal erkek burnu demezler. Genişletmek için tıkla... Kimse erkek burun kadın burun olduğuna bakmıyor yakışıp yakışmadığına bakıyordüşünce yapını bence değiştirmen lazım
89666 dedi: Peki, ilk adım olarak gidip kalkık burun yaptırıyorum. Dünyanın neresine gidersen git o buruna normal erkek burnu demezler. Genişletmek için tıkla... Kimse erkek burun kadın burun olduğuna bakmıyor yakışıp yakışmadığına bakıyordüşünce yapını bence değiştirmen lazım
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #23 495477 dedi: Tabii sizinkilerden de anlam akıyordu zaten. Erkek dediğin kıllı olur, askerlik yapmadan adam olmaz, sünnet erkekliğe giriştir, erkek dediğin ağlamaz. Siz de bunları diyen kişilerin kafası var. Genişletmek için tıkla... Hepsi değil. Askerlik her erkeğe uygun değildir mesela.
495477 dedi: Tabii sizinkilerden de anlam akıyordu zaten. Erkek dediğin kıllı olur, askerlik yapmadan adam olmaz, sünnet erkekliğe giriştir, erkek dediğin ağlamaz. Siz de bunları diyen kişilerin kafası var. Genişletmek için tıkla... Hepsi değil. Askerlik her erkeğe uygun değildir mesela.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 2 Haziran 2022 #24 89666 dedi: Gizli gay olmak daha zordur iyi bilirsin sen. Genişletmek için tıkla... Hayda kral ne yaptın ağlayacağım birazdan o kadar ağır oldu bu. Hangi sınıftayız ilk okul 1 mi?
89666 dedi: Gizli gay olmak daha zordur iyi bilirsin sen. Genişletmek için tıkla... Hayda kral ne yaptın ağlayacağım birazdan o kadar ağır oldu bu. Hangi sınıftayız ilk okul 1 mi?
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 2 Haziran 2022 #25 495477 dedi: Tabii sizinkilerden de anlam akıyordu zaten. Erkek dediğin kıllı olur, askerlik yapmadan adam olmaz, sünnet erkekliğe giriştir, erkek dediğin ağlamaz. Siz de bunları diyen kişilerin kafası var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca erkek dediğin saç uzatmaz masaya yumruğunu vuracak
495477 dedi: Tabii sizinkilerden de anlam akıyordu zaten. Erkek dediğin kıllı olur, askerlik yapmadan adam olmaz, sünnet erkekliğe giriştir, erkek dediğin ağlamaz. Siz de bunları diyen kişilerin kafası var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca erkek dediğin saç uzatmaz masaya yumruğunu vuracak
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #26 sinkare.coskare dedi: Kimse erkek burun kadın burun olduğuna bakmıyor yakışıp yakışmadığına bakıyordüşünce yapını bence değiştirmen lazım Genişletmek için tıkla... Kadın olsan yakışırdı diyorum işte.
sinkare.coskare dedi: Kimse erkek burun kadın burun olduğuna bakmıyor yakışıp yakışmadığına bakıyordüşünce yapını bence değiştirmen lazım Genişletmek için tıkla... Kadın olsan yakışırdı diyorum işte.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.649 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #27 89666 dedi: Önce düzgün hitap etmeyi öğren. Sence bir erkeğin burnu kalkık mı olmalı? Genişletmek için tıkla... Sanane erkeğin burnundan. İstediği gibi durur. Bence siz önce insanlarla kahvehane ağzı ile konuşmamayı öğrenin.
89666 dedi: Önce düzgün hitap etmeyi öğren. Sence bir erkeğin burnu kalkık mı olmalı? Genişletmek için tıkla... Sanane erkeğin burnundan. İstediği gibi durur. Bence siz önce insanlarla kahvehane ağzı ile konuşmamayı öğrenin.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 2 Haziran 2022 #28 89666 dedi: Kadın olsan yakışırdı diyorum işte. Genişletmek için tıkla... Erkeğin burnu nasıl olmalı peki?
89666 dedi: Kadın olsan yakışırdı diyorum işte. Genişletmek için tıkla... Erkeğin burnu nasıl olmalı peki?
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #29 sinkare.coskare dedi: Ayrıca erkek dediğin saç uzatmaz masaya yumruğunu vuracak Genişletmek için tıkla... Alakası yok, uzun saçlı bir erkek kısa saçlı bir erkekten daha erkeksi de olabilir.
sinkare.coskare dedi: Ayrıca erkek dediğin saç uzatmaz masaya yumruğunu vuracak Genişletmek için tıkla... Alakası yok, uzun saçlı bir erkek kısa saçlı bir erkekten daha erkeksi de olabilir.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #30 Yani önceki halini görmediğim için çok bir şey diyemem ama normal duruyor şu an.