Tyler abim technopat hesabı açmış yargı dağıtıyor. Yürrüüü be abiiPeki, ilk adım olarak gidip kalkık burun yaptırıyorum.
Dünyanın neresine gidersen git o buruna normal erkek burnu demezler.
Tyler abim technopat hesabı açmış yargı dağıtıyor. Yürrüüü be abiiPeki, ilk adım olarak gidip kalkık burun yaptırıyorum.
Peki, ilk adım olarak gidip kalkık burun yaptırıyorum.
Hepsi değil. Askerlik her erkeğe uygun değildir mesela.Tabii sizinkilerden de anlam akıyordu zaten.
Erkek dediğin kıllı olur, askerlik yapmadan adam olmaz, sünnet erkekliğe giriştir, erkek dediğin ağlamaz. Siz de bunları diyen kişilerin kafası var.
Gizli gay olmak daha zordur iyi bilirsin sen.
Ayrıca erkek dediğin saç uzatmaz masaya yumruğunu vuracakTabii sizinkilerden de anlam akıyordu zaten.
Erkek dediğin kıllı olur, askerlik yapmadan adam olmaz, sünnet erkekliğe giriştir, erkek dediğin ağlamaz. Siz de bunları diyen kişilerin kafası var.
Kadın olsan yakışırdı diyorum işte.Kimse erkek burun kadın burun olduğuna bakmıyor yakışıp yakışmadığına bakıyordüşünce yapını bence değiştirmen lazım
Önce düzgün hitap etmeyi öğren. Sence bir erkeğin burnu kalkık mı olmalı?
Kadın olsan yakışırdı diyorum işte.
Alakası yok, uzun saçlı bir erkek kısa saçlı bir erkekten daha erkeksi de olabilir.Ayrıca erkek dediğin saç uzatmaz masaya yumruğunu vuracak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.