Bus Simulator 16 vs Tourist Bus Simulator

ardacanci

Kilopat
Makaleler
8
Yer
Kocaeli, Gölcük
Daha fazla  
Meslek
Waifu Avcılığı
RAM
16GB CL16 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston NV1/WD Blue 1TB
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
Prime B460M-K
İşlemci
i5-10400F
Selam, Fernbus Simulator almadan önce oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu biliyordum fakat bu kadarı hiç keyif vermedi. Bunun üzerine iade ettim ve elime geçen 125TL ile yeni bir oyun almak istiyorum.

Bus Simulator 16 ve Tourist Bus Simulator bütçeme uygun, çoğunluğun Tourist Bus diyeceğinin farkındayım fakat yine Fernbus'taki gibi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, optimizasyonunun daha gelişmiş olduğunu duydum fakat ne kadar fark vardır bilemeyeceğim.

Araç simulasyonlarına merakım olduğu için başka tür oyun tavsiyesi vermezseniz sevirim. Sistem yenileme gibi bir şansım da yok.

Selam, Fernbus Simulator almadan önce oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu biliyordum fakat bu kadarı hiç keyif vermedi. Bunun üzerine iade ettim ve elime geçen 125TL ile yeni bir oyun almak istiyorum.

Bus Simulator 16 ve Tourist Bus Simulator bütçeme uygun, çoğunluğun Tourist Bus diyeceğinin farkındayım fakat yine Fernbus'taki gibi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, optimizasyonunun daha gelişmiş olduğunu duydum fakat ne kadar fark vardır bilemeyeceğim.

Araç simulasyonlarına merakım olduğu için başka tür oyun tavsiyesi vermezseniz sevirim. Sistem yenileme gibi bir şansım da yok.
Bus simulator 16 gereksiz eski alınmaz. Tourist bus alınabilir ancak indirimden önce oyun alacaksanız ben bunlar dışında Ready or Not önerirdim.
USD fiyatı 40 dolar oyunun yani 1100 TL ederken bizde 99 TL.

Bütçe biraz artarsa ve indirim gelirse The Bus oyununu öneririm. İkisinden de daha iyi fakat 20 Kasım'a kadar da indirime gireceğini düşünmüyorum.

Bus Simulator o kadar da iyi bir oyun değil. Sanki yapay gibi bir hissiyat veriyor.

Tourist Bus Simulator hiç oynamadım ama Fernbus Simulator oynamışlığım var. Dediğiniz gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Bütçe biraz artarsa ve indirim gelirse the bus oyununu öneririm. İkisinden de daha iyi fakat 20 Kasım'a kadar da indirime gireceğini düşünmüyorum.

Bus Simulator o kadar da iyi bir oyun değil. Sanki yapay gibi bir hissiyat veriyor.

Tourist Bus Simulator hiç oynamadım ama fernbus Simulator oynamışlığım var. Dediğiniz gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

The bus hocam Fernbus'u andırıyor ve bir gelişme amacı yok ben pek beğenmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı