Epic Games Bus Simulator 21 GeForce NOW'dan oynanmıyor

kaeka0000

Femtopat
Daha fazla  
Bus Sim 21'in ücretsiz geldiğini öğrenince apar topar GeForce NOW aldım. Fakat oyunu oynamak isteyince, Bus Sim 21'in sadece Steam ve Xbox kütüphanesi aracılığıyla oynanabildiğini gördüm. Bunun bir çözümü var mıdır ya da yakın zamanda Epic için de gelir mi?

Keşke almadan önce 2 dakikanızı ayırıp baksaydınız. Aceleye lüzum yok.

Death Stranding oynanıyor hocam.
Bende senin gibi bus 21'in bedava verileceğini Epic sayfasında gördüm baktım GeForce NOW'da yoktu mecburen Steam'den almak zorunda kaldım eğer ki Xbox'da oynatılabilirlik bölümünde bilgisayar yazıyor ise fiyatı da uygunsa gerçektende GeForce NOW'dan oynamak istiyorsan(sistemin yetmiyor veya sistem yükseltecek paran yok ise) Xbox'dan alabilirsin. GeForce NOW ayarlarında xbox olarak otomatik senkrinazasyon ve otomatik oturum açma mevcut.

Epic ten sadece Fortnite oynanılabiliyor diye biliyorum
Otomatik oturum açma için sadece Fornite destekliyor ondan harici Epic'den bedava aldığınız oyunları oynayabiliyorsunuz GeForce NOW'daki oyunların Epic platformu için desteği var ise.(sadece Fornite için tek seferlik Epic hesabınızı giriyorsunuz 2 sefer girdiğinizde giriş yapmanıza gerek yok ancak diğer oyunlar için gerekli)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı