Bus Simulator Ultimate Steam sayfası açıldı!

Kendilerine çok kez mail attım ama bakan yok maalesef bende merak ediyorum. Arada ne var ne yok diye kontrol ediyorum.

Ben PC sürümün farklı olacağını ve şu anda fotoğrafları geçici koyduklarını düşünüyorum. Çünkü mobil sürümünde en son temsa ile marcopolo lisansını almışlardı. Play Store'deki açıklamasını düzeltmelerine rağmen Steam'de hala temsa ve marcopolo lisansın alındığını yazmadılar. Ayrıca zuuks Games bir YouTuber'e oyunun yeniden yapılacağını falan duyulmuştu.

Merakla bekliyoruz hocam.

İlgili videoyu merak ettim paylaşabilir misin

İlgili videoyu merak ettim paylaşabilir misin

YouTube kanalını vermeyelim reklam olmasın ama YouTube'a "oyun sıfırdan yapılıyor! Dünyada ilk Mercedes-Benz tourrider | otobüs Simulator Ultimate!" diye aratırsan bulursun. 1 yıl önce mail atmışlar yeniden yapılıyor diye. Belki Mobile versiyonu da güncellenir onu bilemem ama oyun daha iyi olacağını düşünüyorum.

Hocam dediğiniz kişi de hilmi şahin yani reklam yapılacak bir kişi değil herkes bilir diye düşünüyorum.

Hocam dediğiniz kişi de hilmi şahin yani reklam yapılacak bir kişi değil herkes bilir diye düşünüyorum.

Kendimi sağlama aldım diyelim. Genelde YouTube kanalının isimleri paylaşmak reklama giriyor ve bunun sonuçunda genelde ban yiyinebiliyor. Gerçi Technopat sürekli kullandığım bir forum değildir. Kurallarını tam bilmiyorum.

Panik yapmaya gerek yok hocam.

Türkçe dil desteğini görür görmez hemen istek listemize ekledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…