Bus Simulator Ultimate Steam sayfası açıldı!

Evet zevkli olacaktır. Steam başarımları eklerlerse daha da eğlenceli olacağına inanıyorum ama Zuuks kendini geliştirmeli ve oyunlarını Forza Horizon edasında çıkarmamalı. Oyunu eleştirdim diye nefret ediyorum sanmayın hocam sakın 😄. Bende bu oyunu seviyorum ama hep aynı kalması ve oynanışta bir değişikliğin olmaması can sıkıyor.
Bence bu oyuna lisans eklenmesi erken bir karardı... Oyunu daha da iyi geliştirebilirlerdi.
Oyunu istek listeme çıktığı gün ekledim zaten🙂.
Haftada bir yenilik var mı diye kontrol ediyorum.

Kendilerine çok kez mail attım ama bakan yok maalesef bende merak ediyorum. Arada ne var ne yok diye kontrol ediyorum.

Hayır, oyunu emülatörlere kolaylık sağlamak için PC'ye çıkartacaklar.
Oyun büyük ihtimal cross-play olacak yani demek oluyor ki oyun mobil sürümden farklı olmayacak.
Zuuks gibi bir şirket PC için ayrı bir düzenleme yapsaydı market sayfasındaki görsellerde yaptıkları değişiklikleri/yenilikleri göstermeden duramazlardı.
Yani şunu demek istiyorum PC için özel olarak optimize edilmiş, kontrolleri de PC'ye özel olarak uyarlanmış içerik olarak aynı bir oyun geliyor heyecana gerek yok.
Sen kalk lisans al bir de ETS 2'ye yapılan otobüs modlarının modellerini oyunun içine aktar sonra Steam'e sayfa aç bunu bazı mobil oyunları da yapıyor😂.
Lisans almaya paran var tamam güzel e konsept güzel. Modellere de bir şey demiyorum. Neden haritayı düzenlemiyorsun? Otogar ekliyorlar iyi güzel ama bir bakın,
Otogara bağlanan yol ile bir de otogara bakın. Doğru düzgün orantılı yol yok oyunda... Oyunda Ankara var örnek veriyorum Ankara'dan mı geçiyorum Çorum'dan mı geçiyorum belli değil... Yalandan Ankara'ya girerken bi' tane Ankara kapısı koymuşlar dalga geçer gibi.
Mobilde onlarca oyun var ama bunun gibi değişik fizikleri, 2015 mobil oyun edasındaki harita tasarımı olan oyun yok. Zuuks un yaptığı eski oyunların haritalarına bakın yine aynı değişen bir şey yok.
Sadece Bus Simulator ultimade Steam a eklenmiyor Truck Simulator ultimade de buna dahil.

Yalan değil multiplayer oynamak eğlenceli ama neden adamakıllı bir harita düzenlemesi yapmıyorsun ve fizikleri iyileştirmiyorsun? Kamera açısı otobüs geri yatarsa kamera da geri yatıyor iç mekan kontrolü çok garip direksiyon çok hantal, taşıtın hızı arttıkça direksiyonun dönüş aralığı azalıyor böyle saçma bir şey olabilir mi? Teşekkürler.

Ben PC sürümün farklı olacağını ve şu anda fotoğrafları geçici koyduklarını düşünüyorum. Çünkü mobil sürümünde en son temsa ile marcopolo lisansını almışlardı. Play Store'deki açıklamasını düzeltmelerine rağmen Steam'de hala temsa ve marcopolo lisansın alındığını yazmadılar. Ayrıca zuuks Games bir YouTuber'e oyunun yeniden yapılacağını falan duyulmuştu.

Ben PC sürümün farklı olacağını ve şu anda fotoğrafları geçici koyduklarını düşünüyorum. Çünkü mobil sürümünde en son temsa ile marcopolo lisansını almışlardı. Play Store'deki açıklamasını düzeltmelerine rağmen Steam'de hala temsa ve marcopolo lisansın alındığını yazmadılar. Ayrıca zuuks Games bir YouTuber'e oyunun yeniden yapılacağını falan duyulmuştu.
Merakla bekliyoruz hocam.

İlgili videoyu merak ettim paylaşabilir misin :)

İlgili videoyu merak ettim paylaşabilir misin :)

YouTube kanalını vermeyelim reklam olmasın ama YouTube'a "oyun sıfırdan yapılıyor! Dünyada ilk Mercedes-Benz tourrider | otobüs Simulator Ultimate!" diye aratırsan bulursun. 1 yıl önce mail atmışlar yeniden yapılıyor diye. Belki Mobile versiyonu da güncellenir onu bilemem ama oyun daha iyi olacağını düşünüyorum.

YouTube kanalını vermeyelim reklam olmasın ama YouTube'a "oyun sıfırdan yapılıyor! Dünyada ilk Mercedes-Benz tourrider | otobüs Simulator Ultimate!" diye aratırsan bulursun. 1 yıl önce mail atmışlar yeniden yapılıyor diye. Belki Mobile versiyonu da güncellenir onu bilemem ama oyun daha iyi olacağını düşünüyorum.

Hocam dediğiniz kişi de hilmi şahin yani reklam yapılacak bir kişi değil herkes bilir diye düşünüyorum.

Hocam dediğiniz kişi de hilmi şahin yani reklam yapılacak bir kişi değil herkes bilir diye düşünüyorum.

Kendimi sağlama aldım diyelim. Genelde YouTube kanalının isimleri paylaşmak reklama giriyor ve bunun sonuçunda genelde ban yiyinebiliyor. Gerçi Technopat sürekli kullandığım bir forum değildir. Kurallarını tam bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı