Arkadaşlar merhaba. Başlıkta yazan klavyelerden hangisi daha iyidir? Hepsinin linkini aşağıya bıraktım. İyi günler.
BlitzWolf® BW-KB1 Механический Клавиатура 63 клавиши Проводной Bluetooth Клавиатура Gateron Switch RGB NKRO Тип-C Игры Клавиатура
Только 4 234,02 руб., купите лучший интернет-магазин распродажи BlitzWolf® BW-KB1 Механический Клавиатура 63 клавиши Проводной Bluetooth Клавиатура Gateron Switch RGB NKRO Тип-C Игры Клавиатура по оптовой цене.www.banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Redragon K552 Kumara Red Switch TKL Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Hocam yanlış hatırlamıyorsam siz de MK61 almıştınız. Elinize geçti mi?Puding keycap için GamaKay MK61 ayrıca gateron Switch'lere sahip ( gateron Switch'ler Cherry MX Switch'lere karşın hatırladığıma göre 15 kat daha hızlı)
Hocam yanlış hatırlamıyorsam siz de MK61 almıştınız. Elinize geçti mi?
Daha gelmedi size önerim eğer çok sesli ve basış hissi olsun derseniz mavi, orta sesli olsun basış hissi olsun derseniz kahverengi, eğer sessiz olsun ve basış hissi yumuşak olsun derseniz sarı veya kırmızı (ben sarı aldım)
Hocam peki yellow V2 nasıldır?
Ben de V2 aldım daha sağlam ve rengi daha değişik.
Kusura bakmayın çok soru sordum ama basış hissinden kastınız ne?
Hiç sıkıntı yok sorabilirsiniz, basış hissi örneğin bastığını anlıyorsun daha sert oluyor diye biliyorum ( ama dediğim gibi mavi çok ses çıkartıyor kahverengi de yay sorunu var)
Hocam peki yellow V2 Switch'ler ile ses testi yapan bir video bulabildiniz mi? Bir de yellow Switch Red Switch'e göre biraz sesli geldi.