raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #21 Yavuz_Çetin dedi: Geçmedi, hala daha bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın çok rahatsız ettim ama klavye geldi mi?
Yavuz_Çetin dedi: Geçmedi, hala daha bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın çok rahatsız ettim ama klavye geldi mi?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #22 raster dedi: Hocam kusura bakmayın çok rahatsız ettim ama klavye geldi mi? Genişletmek için tıkla... Klavye stokta olmadığı için iptal edilmiş gönderim. Ben de onun yerine farklı bir klavye aldım.
raster dedi: Hocam kusura bakmayın çok rahatsız ettim ama klavye geldi mi? Genişletmek için tıkla... Klavye stokta olmadığı için iptal edilmiş gönderim. Ben de onun yerine farklı bir klavye aldım.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #23 Yavuz_Çetin dedi: Klavye stokta olmadığı için iptal edilmiş gönderim. Ben de onun yerine farklı bir klavye aldım. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli aldınız veya o klavyeyi önerir misiniz?
Yavuz_Çetin dedi: Klavye stokta olmadığı için iptal edilmiş gönderim. Ben de onun yerine farklı bir klavye aldım. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli aldınız veya o klavyeyi önerir misiniz?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #24 raster dedi: Hangi modeli aldınız veya o klavyeyi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamenote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye Fiyatı Gamenote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com İyi bir haber aldım ve ben de bütçemi düşürüp bu modeli aldım. Ama daha gelmedi.
raster dedi: Hangi modeli aldınız veya o klavyeyi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamenote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye Fiyatı Gamenote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com İyi bir haber aldım ve ben de bütçemi düşürüp bu modeli aldım. Ama daha gelmedi.