Bybit para çekimi nasıl yapılır?

cxloudy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
Dostlar merhaba, bybit hesabımda az bir meblağda para var, bunu ben banka hesabıma nasıl çekerim? Her türlü yolu denedim ancak olmuyor.

Parayı USDT'ye çevir sonra Türkiye'de olan bir borsaya çek, örneğin BinanceTR, Paribu okxTR vb sonra orada USDT'yi TL'ye bozup banka hesabına çekebilirsin.

Parayı USDT'ye çevir sonra Türkiye'de olan bir borsaya çek, örneğin BinanceTR, Paribu okxTR vb sonra orada USDT'yi TL'ye bozup banka hesabına çekebilirsin.
Hocam varlıklarım kısmında 10 dolar olarak gözüküyor çekmeye basıyorum önüme 3 tane coin çıkıyor BTC,USDT ve DOGS. Ordan tekrardan USDT'ye tıklıyorum ve karşıma çekim ekranı geliyor ancak ordaki USDT miktarı 0.6524 oluyor elimizdeki miktar yani. BTC'ye tıkladığımda minimum çekim tutarının altında BTC olduğu için ordanda çekim yapamıyorum.

Hocam hiç yoksun bu piyasada anlaşılan, dogsları dogs/usdt paritesinden USDT'ye çevireceksin. Sonra o USDT'leri çekme kısmına geleceksin ve bahsettiğim borsalardan birine çekeceksin. YouTube'dan falan video izle nasıl çekildiğine dair borsalar arası coin aktarımı diye de izle becerirsin diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı