Rehber ByeDPI ile DPI sansürünü aşmak (GoodbyeDPI alternatifi)

Uygulamada isme gerek yok hocam, belki hakkında kısmında YouTube kanalıma credit verebilir ya da github sayfasında ilham ya da credit diye videomu paylaşabilirsiniz, fazlasına gerek yok teşekkür ederim. :)
Tabi ki de hocam nasıl isterseniz. Güncellemeyi paylaştıktan sonra hakkında kısmına YouTube kanalınızın bağlantısını ekleyeyim ve Github sayfasında credit vereyim. Paylaşınca size haber vereceğim.

Hocam ByeDPI + ProxiFyre metodunu ekleyip creditinizi verdim. Gelişmiş sayfasının en altındaki butonla YouTube kanalınıza yönlendirme yapılabiliyor. Tekrar teşekkür ederim.

04.08.2025 Güncelleme:
  • ByeDPI Split Tunnel adlı yeni bir yöntem eklendi. (Bal Porsuğu'na teşekkürler)
  • Her bir kurulumda /logs dizinine günlük (log) dosyası oluşturma özelliği eklendi.
  • Yeniden başlatma istemi eklendi.
  • Küçük hatalar düzeltildi.
  • Bireysel servis kaldırma butonları, tüm servisleri kaldıran tek bir butonla değiştirildi. (SplitWire-Turkey ile ilgili servisler)

Yeni sürümü SplitWire-Turkey Release 1.0.0 sayfasından indirip kullanabilirsiniz. Gerekli açıklamalar ve kurulum talimatları SplitWire-Turkey Github sayfasında mevcut.

Son düzenleme:
hocam selamlar windows'ta bir sürüm değişikliğine gitmek zorunda kaldım. lakin şöyle bir hata alıyorum herşeyi aynı yapıyorum ama nerde yanlış yapıyorum çözemedim arada bir başka sürüm windows'ta kurdum onda da çalıştı bu sürümde sorun böyle oldu anlamadım hata resimde tüm komutları denedim :(

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    116,8 KB · Görüntüleme: 11
hocam selamlar windows'ta bir sürüm değişikliğine gitmek zorunda kaldım. lakin şöyle bir hata alıyorum herşeyi aynı yapıyorum ama nerde yanlış yapıyorum çözemedim arada bir başka sürüm windows'ta kurdum onda da çalıştı bu sürümde sorun böyle oldu anlamadım hata resimde tüm komutları denedim :(
Merhaba. Proxifyre'i hizmet olarak kurduysan ProxiFyre.exe uninstall komutu ile kaldır. ByeDPI'ı da servis olarak kurduysan service_delete.bat dosyası ile kaldır. Şu videodaki yolu kullan. Aynı şeyin daha kolayı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam benzer bir hatayı veriyor acaba 🥵 netfreamwork 3.5 4.8 ilemi ilgili hem resim hem programdaki yazıyı kopyaladım ;

[13:27:03] Uygulama çalışıyor
[13:27:05] ByeDPI'ı Başlat: -s1 -At -d2 -f-1 -r1+s -An
[13:27:05] ProxiFyre'ı başlat
[13:27:05] ProxiFyre: Configuration Result:
[13:27:05] ProxiFyre: [Success] Name ProxiFyreService
[13:27:05] ProxiFyre: [Success] DisplayName ProxiFyre Service
[13:27:05] ProxiFyre: [Success] Description ProxiFyre - SOCKS5 Proxifyre Service
[13:27:05] ProxiFyre: [Success] ServiceName ProxiFyreService
[13:27:05] ProxiFyre: Topshelf v4.3.0.0, .NET Framework 4.8.4790.0 (4.0.30319.42000)
[13:27:06] ProxiFyre: Topshelf.Hosts.ConsoleRunHost Error: 0 : An exception occurred, System.Runtime.InteropServices.SEHException (0x80004005): DŸ bileŸen ”zel durum oluŸturdu.
[13:27:06] ProxiFyre: konum: socksify_unmanaged.get_instance(log_level_mx )
[13:27:06] ProxiFyre: konum: Socksifier.Socksifier..ctor(LogLevel log_level)
[13:27:06] ProxiFyre: konum: Socksifier.Socksifier.GetInstance(LogLevel log_level)
[13:27:06] ProxiFyre: konum: ProxiFyre.ProxiFyreService.Start()
[13:27:06] ProxiFyre: konum: Topshelf.ServiceConfiguratorExtensions.<>c__DisplayClass2_0`1.<WhenStarted>b__0(T service, HostControl control)
[13:27:06] ProxiFyre: konum: Topshelf.Builders.DelegateServiceBuilder`1.DelegateServiceHandle.Start(HostControl hostControl)
[13:27:06] ProxiFyre: konum: Topshelf.Hosts.ConsoleRunHost.Run()
[13:27:06] ByeDPI işlemi durduruldu

1758104944699.png

tşkler hocam emeğine sağlık windows 'u editleyen üstada da soruyorum şuan bir ayarı kapatmış olabilir :)
Hocam SplitWire-Turkey'in ByeDPI sayfasındaki Split Tunneling kurulumu deneyebilir misiniz ?
Link:

Hocam SplitWire-Turkey'in ByeDPI sayfasındaki Split Tunneling kurulumu deneyebilir misiniz ?
Link:
Hocam sorun proxifyre çalışmaması olduğu için aynı sonucu verecektir. Diğer DLL yöntemi daha iyi olur bence.

cagri hocam selamlar yeni gördüm maç vardı yine krize girdik :) konuya dönüyorum hocam'a katılıyorum lakin burda tahmin ettiğim üzere netfreamwork 'te sorun var çünkü edit (custom ) windows kullanıyorum windows'u yapan arkadaşa sorum oda (netfx 4.8 'de) minimalist bir düzenleme yapmış ondan dolayı çalışmadığını düşünüyorum ve %90 bundan dolayı olduğunu düşünüyorum verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayınız çünkü proxi yönlendirme genelde tüm windowslarda çalışmaktadır .. lakin tarayıcı üzerinde herşey aktif çalışıyor

EDiT : netfx yükle cevabı gelebilir sorun custom windowsların bir kalıp halinde gelmesi ve windows'un temel bileşenleri olarak oluşturulmuş arşiv'lerde herhangi bir yükle sil 'e izin verilmemesi gibi bir durum oluşuyor.. tecrübe etmiş olduk windows'u farklı bir edit versiyonla :) kısa zamanda değiştireceğim ilgi ve alakanıza sonsuz tşkler ...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı