ByNoGame ne kadar güvenlidir?

_syntx

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bundan 2 ay falan önce ByNoGame sitesinde donate link oluşturmak istedim. T.C vatandaşlığını bazı sebeplerden dolayı alamadığımdan kimlik kartının ön yüzünün fotoğrafını istemişlerdi. Ben de attım. Sonra kimlik bilgileri ile neler yapılabildiği aklıma geldi. Hesabımı kapattım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Yoksa gerçekten herkesin dediği kadar güvenli bir site midir? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela ne tür bir sinsilikten bahsediyoruz?
Bir arkadaşa knight onlineda oyun içi para alırken özellikle parayı yatırdıkları atm den fiş almaları gerektiğini söylemiş ,o arkadaşta fişi almamış sonra oyun içi itemi almaya çalışırken bir sorun olmuş ve item gelmemiş parada gitmiş. Bunlarla konusurken bynogame sorunun şuanda halledildiği en geç 1 saate falan itemin geliceğini söylemişler sonra bizim arkadaş yanlışlıkla ağzından kaçırmış fiş almadığını bynogame de bunu duyduktan sonra itemi vermemiş,parayıda almış diye hatırlıyorum xD

Bir arkadaşa knight onlineda oyun içi para alırken özellikle parayı yatırdıkları atm den fiş almaları gerektiğini söylemiş ,o arkadaşta fişi almamış sonra oyun içi itemi almaya çalışırken bir sorun olmuş ve item gelmemiş parada gitmiş. Bunlarla konusurken bynogame sorunun şuanda halledildiği en geç 1 saate falan itemin geliceğini söylemişler sonra bizim arkadaş yanlışlıkla ağzından kaçırmış fiş almadığını bynogame de bunu duyduktan sonra itemi vermemiş,parayıda almış diye hatırlıyorum xD
Bu aslında arkadaşınızın sorunu gibi. Benim sorduğum soruya tam bir cevap değil gibi. Yinede yanıtın için teşekkür ederim.

Ek olarak bir de şöyle bir şey bırakayım. 7 sene önce ilk siparişimi almışım. Buraya daha site üzerinden sattığım GB'ler, skinler dahil değil. Diğer arkadaşın yaptığı yorum enterasandır çok güldürdü, eğlendim gece gece. Dekont olmadan neyi kime verecekler? Neyse...

by.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı