Delta PSU alınır mı?

Alınır. İç bileşenleri iyi sadece fan kalitesi kötü. 750W'yi köküne kadar kullanacaksanız ses yapabilir onun dışında sorunu yok.
Fan kalitesi o kadar da kötü değil. Düz Rifle bearing kullanıyor. kİ Bu fiyata gayet normal. MSI MAG A650BN modeli sleeve bearing kullanıyor örneğin.

Son düzenleme:
Ürün çok iyi gözüküyorda güvenilirliğinden emin olamadım sizce güvenilir mi?
Firma güvenilir. Gamepower gibi merdiven altı bir firma değil. Kendi üretim tesisi ve fabrikası olan bir firma yani. OEM üretici. Örnek olarak Cooler Master Vanguard Platinum ve Adata XPG Fusion Titanium PSU'larının üreticisidir kendileri.

Dün bahsi geçen psu'yu pcye taktım ve sigorta attı, sonra tekrar denedim yine sigorta attı. Belki bana bozuk ürün denk geldi bilmiyorum. Model güzel ben kendiminkini iade edeceğim.

Dün bahsi geçen PSU'yu PC'ye taktım ve sigorta attı, sonra tekrar denedim yine sigorta attı. Belki bana bozuk ürün denk geldi bilmiyorum. Model güzel ben kendiminkini iade edeceğim.

Bu sıkıntıyı yaşayan başka bir kişiye yaklaşık 3 4 ay önce denk gelmiştim. Muhtemelen şansa bağlı oluyor bu durum. Ondaki model de Delta GPS1000JB'di.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı