ByNoGame ne kadar komisyon alıyor?

INonOmpiontentI

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
5.627
Makaleler
1
Çözümler
11
Arkadaşlar benim bıçağım ByNoGame'de 1100TL civarına gidiyor. Peki bu parayı kartıma çekmek istersem ne kadarlık komisyon alıyor? Bildiğim kadarıyla hem item satıldıktan sonra hem de karta çekerken komisyon alıyor. Peki bu komisyonların yüzdeleri neler? Ve 1100TL'yi nakit ne kadara çekebilirim?
 
9) SATICI; MARKET’e eklediği OYUN İÇİ HİZMET’lerin satılmasından elde edilen gelirin %100 ünün MARKET hesaplarına geçirileceğini item tutarına göre sitenin belirlemiş olduğu komisyon tutarını ve belirlenen yüzdesini (% 20, %15, %12, %10) kesintiye uğradıktan sonra kendi banka hesaplarınaeft işlem ücreti kesintisi sonrasında gönderileceğini kabul beyan ve taahhüt eder. MARKET, komisyon oranını işbu sözleşmede bahsedilen diğer taraflara bildirmeksizin değiştirme hakkını elinde tutar.

Diye sitelerinde belirtilmiş.
 
9) satıcı; Market'e eklediği oyun içi Hizmet'lerin satılmasından elde edilen gelirin %100 ünün market hesaplarına geçirileceğini item tutarına göre sitenin belirlemiş olduğu komisyon tutarını ve belirlenen yüzdesini (% 20, %15, %12, %10) kesintiye uğradıktan sonra kendi banka hesaplarınaeft işlem ücreti kesintisi sonrasında gönderileceğini kabul beyan ve taahhüt eder. Market, komisyon oranını işbu sözleşmede bahsedilen diğer taraflara bildirmeksizin değiştirme hakkını elinde tutar.

Diye sitelerinde belirtilmiş.

Burada sadece ilk komisyon yazıyor.
 
Cüzdanında bakiyeyi cüzdanına yollarken 5 TL kesiyordu galiba. Ben 720 TL civarına bıçak satmıştım, komisyon sonrası hesabıma 648 civarı gelmişti sonra talep edince de 643 TL gelmişti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı