MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 325 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #1 Twitch'de yayın yapıyorum, bağış alıyorum. Ama bir an merak ettim, paramkart alırsam Hepsiburada, İtopya, Steam gibi yerlerde kullanabiliyor muyum diye. Kullanabiliyor muyum?
Twitch'de yayın yapıyorum, bağış alıyorum. Ama bir an merak ettim, paramkart alırsam Hepsiburada, İtopya, Steam gibi yerlerde kullanabiliyor muyum diye. Kullanabiliyor muyum?
Çözüm 2 2 246941 5 Kasım 2020 MertEfeSarıtaş dedi: Bir kontrol eder misin? Almayı düşünüyorum da lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet Visa BoaCompra seçin. Sonra çıkan yerden kart bilginizi yazın olur. Sizin için para atıp alışveriş yaptım.
MertEfeSarıtaş dedi: Bir kontrol eder misin? Almayı düşünüyorum da lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet Visa BoaCompra seçin. Sonra çıkan yerden kart bilginizi yazın olur. Sizin için para atıp alışveriş yaptım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 5 Kasım 2020 #2 Evet kullanabiliyorsun. Ama kartın içi bomboş adam gibi kampanya yok. Artı 0 Eksi
KS KS MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 325 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #3 246941 dedi: Evet kullanabiliyorsun. Ama kartın içi bomboş adam gibi kampanya yok. Genişletmek için tıkla... Sırf para çekmek için alırım zaten .D. Hangi seçeneğe basmam gerekiyor Steam'den birşey alırken Artı 0 Eksi
246941 dedi: Evet kullanabiliyorsun. Ama kartın içi bomboş adam gibi kampanya yok. Genişletmek için tıkla... Sırf para çekmek için alırım zaten .D. Hangi seçeneğe basmam gerekiyor Steam'den birşey alırken
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 5 Kasım 2020 #4 MertEfeSarıtaş dedi: Sırf para çekmek için alırım zaten. Hangi seçeneğe basmam gerekiyor Steam'den bir şey alırken? Genişletmek için tıkla... Visa BoaCompra olması lazım. Kartı o kadar uzun zamandır kullanmıyorum ki. Bomboş kart. Artı 0 Eksi
MertEfeSarıtaş dedi: Sırf para çekmek için alırım zaten. Hangi seçeneğe basmam gerekiyor Steam'den bir şey alırken? Genişletmek için tıkla... Visa BoaCompra olması lazım. Kartı o kadar uzun zamandır kullanmıyorum ki. Bomboş kart.
KS KS MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 325 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #5 246941 dedi: Visa BoaCompra olması lazım. Kartı o kadar uzun zamandır kullanmıyorum ki. Bomboş kart. Genişletmek için tıkla... Bir kontrol edermisin almayı düşünüyorum da lütfen :d Artı 0 Eksi
246941 dedi: Visa BoaCompra olması lazım. Kartı o kadar uzun zamandır kullanmıyorum ki. Bomboş kart. Genişletmek için tıkla... Bir kontrol edermisin almayı düşünüyorum da lütfen :d
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 5 Kasım 2020 #6 MertEfeSarıtaş dedi: Bir kontrol eder misin? Almayı düşünüyorum da lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet Visa BoaCompra seçin. Sonra çıkan yerden kart bilginizi yazın olur. Sizin için para atıp alışveriş yaptım. Artı 1 Eksi Çözüm
MertEfeSarıtaş dedi: Bir kontrol eder misin? Almayı düşünüyorum da lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet Visa BoaCompra seçin. Sonra çıkan yerden kart bilginizi yazın olur. Sizin için para atıp alışveriş yaptım.
KS KS MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 325 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #7 246941 dedi: Evet Visa BoaCompra seçin. Sonra çıkan yerden kart bilginizi yazın olur. Sizin için para atıp alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Helal olsun, kral adamışsın lul. Artı 0 Eksi
246941 dedi: Evet Visa BoaCompra seçin. Sonra çıkan yerden kart bilginizi yazın olur. Sizin için para atıp alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Helal olsun, kral adamışsın lul.