ByNoGame vb sitelerden çektiğimiz paranın vergisi verilir mi?

Logantvs

Kilopat
Daha fazla  
ByNoGame tarzı sitelerden çektiğimiz paranın vergisini vermek zorunda mıyız? Bazıları yıllık limiti geçmezsen sorun yok diyor bazıları 1 lira bile kazansan vergisini vermek zorundasın diyor doğru olan nedir?

Vergi değil, komisyon alınıyor. Onu da ByNoGame değil, banka aliyor diye hatırlıyorum. Bankadan bankaya değişiyor, maksimum %2 idi eskiden. Su an ne durumda bilmiyorum. ByNoGame kazancı item satisinda komisyon üzerinden kazanıyor zaten. Siteden de kontrol etmek lazim, nakite çevirirken alinacak komisyon yazar. Bu oranlar değişmiş olabilir, 2-3 sene öncesinde bu sekilde idi.
Tekil satışlarda da vergilendirme diye bir olay yok.

Vergi değil, komisyon alınıyor. Onu da ByNoGame değil, banka aliyor diye hatırlıyorum. Bankadan bankaya değişiyor, maksimum %2 idi eskiden. Su an ne durumda bilmiyorum. ByNoGame kazancı item satisinda komisyon üzerinden kazanıyor zaten. Siteden de kontrol etmek lazim, nakite çevirirken alinacak komisyon yazar. Bu oranlar değişmiş olabilir, 2-3 sene öncesinde bu sekilde idi.
Tekil satışlarda da vergilendirme diye bir olay yok.

Herkes farklı bir şey söyleyince içime sıkıntı düştü bu sene toplam 5 bin lira kazanmışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı