Bynogame'de bıçak ilanıma bakan yok

10-15 gündür satmaya çalışıyorum fakat almayı geçtim benden başka ilana bakan bile yok. Bynoda son satılan fiyata koydum (5500), ben de bıçak alacağımdan daha düşemiyorum da. Steam'de 6000-6500 arası gidip geliyor. Bunu nasıl satabilirim sadece bynoda satabiliyorum çünkü alacağım bıçak orada. Bynoda reklam falan verebiliyor muyuz öne çıkması için? Float değeri FT veya bs olsa bir umut bekleyeceğim de WW olduğu için çok ilgi görmüyor.

Fiyat fazla ve piyasa kötü eşyalar alınmıyor gamesatışa ilan koy yine de sen.

Fiyat fazla ve piyasa kötü eşyalar alınmıyor gamesatışa ilan koy yine de sen.
Fiyatı aşırı düştü son günlerde. Haziranda sipariş fiyatı 6100 iken şimdi 5200 oldu. O yüzden düşürmek istemedim o kadar. Zaten Bynoda en son 5500'e satılmış satılan fiyata koydum ben de.

10-15 gündür satmaya çalışıyorum fakat almayı geçtim benden başka ilana bakan bile yok. Bynoda son satılan fiyata koydum (5500), ben de bıçak alacağımdan daha düşemiyorum da. Steamde 6000-6500 arası gidip geliyo. Bunu nasıl satabilirim sadece Bynoda satabiliyorum çünkü alacağım bıçak orada. Bynoda reklam falan verebiliyor muyuz öne çıkması için? Float değeri FT veya BS olsa bir umut bekleyeceğim de WW olduğu için çok ilgi görmüyor.
Hocam öncelikle sattığınızı tahmin ediyorum ama yinede birkaç bişey diyeceğim.
Steamden satıp steamden alabilirsiniz.
CsFloattan satabilirsiniz.
Bence steamden satın steamden geri alın hem uygun almış olursunuz fiyat yüksek olduğu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı