ByNoGame'de hangi CS2 skini daha hızlı satılır?

• Konuyu başlatan kNecht
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 69

kNecht

Hectopat
Steam'de 98 dolar bakiyem var bunu CS2 skin alıp ByNoGame'de satarak nakite çevirmeyi düşünüyorum ama baktığım skinlerin genel de koyulan fiyatlara gitmediğini görüyorum. Hangi CS2 skinini alırsam en hızlı ve olabildiğince eksiksiz şekilde ByNoGame de satabilirim?

Steam'de 98 dolar bakiyem var bunu CS2 skin alıp ByNoGame'de satarak nakite çevirmeyi düşünüyorum ama baktığım skinlerin genel de koyulan fiyatlara gitmediğini görüyorum. Hangi CS2 skinini alırsam en hızlı ve olabildiğince eksiksiz şekilde ByNoGame de satabilirim?

Güvenmeyin ama bir süre daha trade up yapılan skinler düşmez gibime geliyor, MP9 Yıldız Işığı alabilirsiniz.

Kırmızı skin alın hızlı şekilde satılır.

Nakit fiyatıyla steamdaki fiyat arasında yaklaşık %30luk fark var ak slate ice coaled awp duality awp aterhis gibi skinler çok satıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı