- Makaleler
- 2
Pazarda satış yaparsam, gelir vergisi ödemek zorunda kalır mıyım?
Teşekkürler.Hayır, ByNoGame kesintisini yapıyor bununla ilgili zaten. Kaç defa yaptım. Bağış almak gibi olaylarda var o dediğiniz durum. O da 500 TL gibi bir barajdan sonra aylık olarak. Öyle biliyorum en azından.
Hayır, ByNoGame kesintisini yapıyor bununla ilgili zaten. Kaç defa yaptım. Bağış almak gibi olaylarda var o dediğiniz durum. O da 500 TL gibi bir barajdan sonra aylık olarak. Öyle biliyorum en azından.
Gerçi doğru ByNoGame'e satıştan söz ediyoruz. Ama en son bıçağımı sattığımda canlı destek ile konuşurken bana bu şekilde aktarmıştı. O yüzden.ByNoGame sizin adınıza gelir vergisi ödemesi yapmıyor. Ticari kapsama girecek düzenli gelir akışı varsa şirket kurulup vergisi ödenmeli.
Sürekli olarak ticaret yapılmıyorsa sorun yok.
Eğer düzenli olarak satış işlemleri yapacaksan vergi ödemek zorunda kalabilirsin. Bu şekilde oyunda item satışı yapan arkadaşlarım var. Genelde şirketler üzerinden yürütüyorlar.Pazarda satış yaparsam, gelir vergisi ödemek zorunda kalır mıyım?
Sadece bir seferlik birşey satacağım. Vergi ödemek zorunda değilim değil mi?Eğer düzenli olarak satış işlemleri yapacaksan vergi ödemek zorunda kalabilirsin.
Yok. Öyle 3-5 kerelik için vergi ödemek zorunda değilsin.Sadece bir seferlik birşey satacağım. Vergi ödemek zorunda değilim değil mi?
Hayır değilsin.Sadece bir seferlik birşey satacağım. Vergi ödemek zorunda değilim değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.