ByNoGame'den eşya alıp Steam'de satmak

Ben bu taktiği steamden oyun alacağım zaman uyguluyorum tavsiye ederim. Özellikle pahalı bir oyun satın alıyorsan bu yöntem ile oyunu oldukça ucuza getirebiliyorsun.

Ancak şöyle yapabilirsin. Bu işlemi sürekli yaparsın. kar edersin pahalı bir bıçak alırsın ve onu bynogamede satarsın.

Kar payı muhabbetini unuttunuz galiba.

27 Tl'ye aldınız. 34 TL'ye sattınız. O 34 TL'nin bir kısmını Steam kesiyor. Size kalan 29,5 TL. Kısaca 2,5 Lira kar. etmiş olacaksınız.

Steam'deki bakiyeyi çekemiyorsun diyenlere söylüyorum. Bunu sürekli yaparak 30 TL ile bir bıçak almış olurum. Beni mutlu eder. Sonrasında ByNoGame'den satabilirim. Ya da direkt olarak Steam hesabımı satarım içindeki envanter ile birlikte alıcı bana daha fazla para verir.
27 Tl'ye aldınız. 34 TL'ye sattınız. O 34 TL'nin bir kısmını Steam kesiyor. Size kalan 29,5 TL. Kısaca 2,5 Lira kar. etmiş olacaksınız.
37 TL'ye satılıyor. Bana gelişi en az 32 falan olacaktır.

Steamdan parayı çekebiliyo musun? Unlost falan çekiyo seviniyolar bıçak çıkınca neden nasıl oluyo?

Bu yöntemle kar etmek yerine sitelerden kuponlarla oyun almanız daha çok kar getirir diye düşünüyorum. En azından doğrudan oyun sahibi olmuş olursunuz.

Bıçağı satın alıpda skinpay gibi sitelerden satıp oradan direk kolayca kartınıza çekebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…