ByNoGame'den VP alınır mı?

MrJupiter

Femtopat
ByNoGame'den %30 indirim kodu aldım ve uzun zamandır da VP almayı düşünüyordum. ByNoGame hakkında pek bir bilgim yok çoğu forumlarda övülmüş ancak Şikayetvar sitesinde çok fazla olumsuz yorum gördüm sizce güvenilir mi?

ByNoGame'den %30 indirim kodu aldım ve uzun zamandır da VP almayı düşünüyordum. ByNoGame hakkında pek bir bilgim yok çoğu forumlarda övülmüş ancak Şikayetvar sitesinde çok fazla olumsuz yorum gördüm sizce güvenilir mi?

Alınır hiç bir problem yaşamazsın.

ByNoGame diğer sitelere göre pahalı satıyor, eğer indirimli hali diğer sitelere göre daha ucuza geliyorsa net alınır.

Daha uygun fiyatlı sitelere bakmanı öneririm. Vatangame.com sitesinden alım yapıyorum, hem ucuza geliyor hem de kodu hemen veriyor. Tavsiye ederim, boşuna kazıklanma.

Daha uygun fiyatlı sitelere bakmanı öneririm. Vatangame.com sitesinden alım yapıyorum, hem ucuza geliyor hem de kodu hemen veriyor. Tavsiye ederim, boşuna kazıklanma.

Bu siteyi de çok öneriyorlar.

Bu siteyi de çok öneriyorlar.

Daha önce buradan aldığım kodda bir sorun çıkmıştı. Canlı desteğine bağlandım, kontrol edeceklerini söylediler. Her gün yazmama rağmen günlerce oyaladılar o yüzden risk almaya değmez bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı