C# Android için program yazma

Makaleler
3
Merhaba. Bir matematik denklemi için basit bir program yazdım. Telefonda da çalıştırmak istiyorum. C# ile yazdığım bir programı nasıl çalıştırabilirim?

Xamarin diye bir sdk var sanırsam, fakat android için c# dan daha güzel seçenekler olsa gerek. Onları araştırabilirsin.

Play store'a biraz baktım ama sadece eğitim programları vardı Xamarin dışında.
Xamarin pek kullanılmıyor maalesef. Eğer 1-2 böyle basit şeyler yapacaksan internetten kaynak bulursun. Ama uygulama gekistireceksen Java'ya gec Android için. C# bildigin için Java diyorum.

Iyi geceler.

Xamarin pek kullanılmıyor maalesef. Eğer 1-2 böyle basit şeyler yapacaksan internetten kaynak bulursun. Ama uygulama gekistireceksen Java'ya gec Android için. C# bildigin için Java diyorum.
Peki Java için hangi programda yazabilirim? Kodlarım basit olduğundan geçiş yapmakta sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

Android'te her şey önce Java'ya dönüştürülüyor. Hangi dilde yazarsan yaz.

C# için de Android'te kodları deneyebileceğin uygulamalar var. Ancak program olarak kaydetmez.

Android'te her şey önce Java'ya dönüştürülüyor. Hangi dilde yazarsan yaz.

C# için de Android'te kodları deneyebileceğin uygulamalar var. Ancak program olarak kaydetmez.
Yani benim asıl amacım Android'e program yazmak değil. Sadece elimdeki programı Android'e uyarlamak istiyorum. Kolay bir alternatifi yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…