C# Android için program yazma

Play store'a biraz baktım ama sadece eğitim programları vardı Xamarin dışında.
Xamarin pek kullanılmıyor maalesef. Eğer 1-2 böyle basit şeyler yapacaksan internetten kaynak bulursun. Ama uygulama gekistireceksen Java'ya gec Android için. C# bildigin için Java diyorum.

Iyi geceler.

Xamarin pek kullanılmıyor maalesef. Eğer 1-2 böyle basit şeyler yapacaksan internetten kaynak bulursun. Ama uygulama gekistireceksen Java'ya gec Android için. C# bildigin için Java diyorum.
Peki Java için hangi programda yazabilirim? Kodlarım basit olduğundan geçiş yapmakta sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

Android'te her şey önce Java'ya dönüştürülüyor. Hangi dilde yazarsan yaz.

C# için de Android'te kodları deneyebileceğin uygulamalar var. Ancak program olarak kaydetmez.

Android'te her şey önce Java'ya dönüştürülüyor. Hangi dilde yazarsan yaz.

C# için de Android'te kodları deneyebileceğin uygulamalar var. Ancak program olarak kaydetmez.
Yani benim asıl amacım Android'e program yazmak değil. Sadece elimdeki programı Android'e uyarlamak istiyorum. Kolay bir alternatifi yok galiba😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı