C# bir sitedeki veriyi anlık çekme

MassterrX

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, C# ile bir sitedeki veriyi anlık olarak yazdırmak istiyorum. İnternette bir sürü yerli/yabancı kaynak baktım ama çalışan bir sistem yapamadım.
Htmlagilitypack ile yapıyorlar ve hata alıyorum her seferinde ve hata mesajı hiç değişmiyor.

Hata Mesajı:

System.NullReferenceException
HResult=0x80004003
İleti=Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.
Kaynak=WindowsFormsApp1

Kullandığım Kod:

[CODE lang="csharp" title="Kod"] Uri url = new Uri("site link");
WebClient client = new WebClient();
string html = client.DownloadString(url);
HtmlAgilityPack.HtmlDocument doc = new HtmlAgilityPack.HtmlDocument();
doc.LoadHtml(html);
label1.Text = doc.DocumentNode.SelectSingleNode("//*[@class='class adı']/table[1]/tbody/tr[2]/td[4]").InnerText;[/CODE]

Yapmak istediğim ise sitedeki oyuncu sayısını labela yazdırmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
doc.DocumentNode.SelectSingleNode("//*[@class='class adı']/table[1]/tbody/tr[2]/td[4]")
Bu kısım null döndürüyor. Umarım "class adı" yazan yeri değiştirmişsindir. Değiştirmediysen sitedeki elementin class ismini al ve buraya yaz. Ayrıca önce bunu bir değişkene at. Sonra null mı değil mi diye kontrol et.

Bu kısım null döndürüyor. Umarım "class adı" yazan yeri değiştirmişsindir. Değiştirmediysen sitedeki elementin class ismini al ve buraya yaz. Ayrıca önce bunu bir değişkene at. Sonra null mı değil mi diye kontrol et.
Merhaba hocam class adı yerine xpath kodunu yazıyorum zaten ve değişkene atayıp yine denedim malesef çalışmadı başka yolu yokmudur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı