S SH1MORTAL Centipat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #11 oynozan dedi: Dostum direkt kopyala yapıştır yapmışsın. Fark ettiysen orada "C:\Users\kullanici_adiniz\AppData\Local\Temp" şeklinde bir ifade var. Kullanici_adiniz kısmını bilgisayarının kendi ismiyle değiştir. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle de başka birisi tıkladığı zaman uyarı verir mesela benim PC kullanıcı adım sh1, başka kişinin kullanıcı adı kamil diyelim adlar uyuşmaz
oynozan dedi: Dostum direkt kopyala yapıştır yapmışsın. Fark ettiysen orada "C:\Users\kullanici_adiniz\AppData\Local\Temp" şeklinde bir ifade var. Kullanici_adiniz kısmını bilgisayarının kendi ismiyle değiştir. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle de başka birisi tıkladığı zaman uyarı verir mesela benim PC kullanıcı adım sh1, başka kişinin kullanıcı adı kamil diyelim adlar uyuşmaz
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2021 #12 SH1MORTAL dedi: Tamam öyle de başka birisi tıkladığı zaman uyarı verir mesela benim PC kullanıcı adım sh1, başka kişinin kullanıcı adı kamil diyelim adlar uyuşmaz Genişletmek için tıkla... kullanici_adi Yerine Environment.MachineName.ToString(); bunu ekleyin. C# Hakkında bir bilgim yok, Environment class'ını dahil etmeniz gerekebilir. Kaynak: Get computer name using C# - TutorialsPanel
SH1MORTAL dedi: Tamam öyle de başka birisi tıkladığı zaman uyarı verir mesela benim PC kullanıcı adım sh1, başka kişinin kullanıcı adı kamil diyelim adlar uyuşmaz Genişletmek için tıkla... kullanici_adi Yerine Environment.MachineName.ToString(); bunu ekleyin. C# Hakkında bir bilgim yok, Environment class'ını dahil etmeniz gerekebilir. Kaynak: Get computer name using C# - TutorialsPanel
Ayhan G Kilopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 115 Çözümler 4 5 Temmuz 2021 #13 Şu yöntemi kullanın; Temp klasörünün adresini, kullanıcı adıyla beraber döndürecek: string tempPath = System.IO.Path.GetTempPath(); Sizin kullanıcı adınız sh1 ise, C:\Users\sh1\AppData\Local\Temp olarak dönecek. Son düzenleme: 5 Temmuz 2021
Şu yöntemi kullanın; Temp klasörünün adresini, kullanıcı adıyla beraber döndürecek: string tempPath = System.IO.Path.GetTempPath(); Sizin kullanıcı adınız sh1 ise, C:\Users\sh1\AppData\Local\Temp olarak dönecek.