C#, C++ ve Python kaynak önerisi

Slolden

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben bu 3 dili öğrenmek istiyorum. İlk başta C# ile başlayacağım ve bana kitap (çoğu konuda önerilmemiş ama iyiyse alırım), online kurs önerebilir misiniz? C++ ve C# ile oyun motorları üzerinde projeler geliştireceğim ek olarak üçü ile kendi programlarımı yapmaya çalışacağım şimdiden teşekkürler.

Ben C# öğrenirken bu İngilizce kaynağı kullandım.
Gayet güzel .

C# için Murat Yücedağ'ın kitabını öneren çok görmüştüm. Ayrıca Engin Demiroğ hocayı da takip edin.
Python için kendim Udemy'den Mustafa Murat Coşkun hocanın kursunu takip ediyorum. Ayrıca Python için Google'a Python istihza yazın ve bu kaynağıda takip edin. En geniş Türkçe Python kaynağı diyebilirim.

Ben 9. sınıf bilişim tek. Lisesi öğrencisiyim ve bize müfredatta şu an Python öğretiyorlar ben kendim C#, Java ve Kotlin üzerinde Android programlar geliştiriyorum Python için bir oynatma listesi öneriyorum çok açık ve sade anlatıyor oyun motoru olarak Unity ve UE 4 çok iyidirn. Udemy sayesinde çok güzel diller öğrenilebiliyormuş onu da tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı