C#'da konsola müzik dosyasını gömmek

wotmeytxd

Hectopat
Arkadaşlar C# konsol uygulamasına hikaye tabanlı seçimlerle ilerleyen yazı oyunu hazırlıyorum.

Konsol arkasına WAV uzantılı müziği ekledim fakat, bir başkası programı açarsa dosya yolunu bulamayacağından dosya açılamayacak.

Bu sorunu nasıl çözebilirim, RAR içine müzik dosyasını da atıp müziğin yolunu otomatik olarak kontrol edip kodun içine yazdırabileceğim bir kod var mı?

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

download.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Install ederken bu sekilde media dosyalarini nereye yukledigini biliyorsun. C:\Program Files\hedeHodo. O sebeple bulabiliyor. Ikinci bir secenek de direkt .exe icerisine gommek.

Exe çalıştığı anda çalışacak şekilde nasıl ayarlayabilirim bir fikriniz var mı? Çünkü fotoğrafta göründüğü gibi yaptığımda X kişisinde dosyayı bulamadığı için açılmayacak

Exe çalıştığı anda çalışacak şekilde nasıl ayarlayabilirim bir fikriniz var mı? Çünkü fotoğrafta göründüğü gibi yaptığımda X kişisinde dosyayı bulamadığı için açılmayacak

Evet, ilgili kaynagi, manifest e eklemek, boylece .exe icerisinde tasinir.

Assembly Manifest

Senin orneginde ses doyasi desktop'ta duruyor, ama o ses dosyasinin aslinda projenin bir parcasi olmasi gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı