C#'dan sonra Unity dersi alınması

372608

Hectopat
Şu an Udemy'den C# dersi alıyorum. Bu kursdan sonra bir de Unity kursu alırsam Unity ile oyun yapabilecek düzeye gelir miyim?

Evet. Pıp bilmeden maalesef oyun yapmanız mümkün değil. Unity dersi de alırsanız yaparsınız.

Pıp nedir?

Evet. Çok ileri düşünmezseniz yapabilirsiniz. Zaten Unity ile oyun yapmak çok fazla kod bilgisi istemiyor.

Ben ek olarak C# dilinde ilerlemekde istiyorum. Farklı alanlarda kullanabilirim belki ileride.

Pıp nedir?

Ben ek olarak C# dilinde ilerlemekde istiyorum. Farklı alanlarda kullanabilirim belki ileride.
Hocam eğer 2D oyun yapıyorsanız karakter tasarımı konusunda yardım edebilirim :).

Bu arada oyun yapmak istiyorsan zaten C# üstüne Unity öğrenmen lazım ki zor olan C# öğrenmek.

Bu arada oyunda firebase servislerini kullanmanızı öneririm. Mesela Admob ya da Google Play Services işinize yarayabilir. Projenizi kısaca yeni bir konu açarak açıklarsanız sevinirim. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı