Şu an Udemy'den C# dersi alıyorum. Bu kursdan sonra bir de Unity kursu alırsam Unity ile oyun yapabilecek düzeye gelir miyim?
Evet. Pıp bilmeden maalesef oyun yapmanız mümkün değil. Unity dersi de alırsanız yaparsınız.
Evet. Çok ileri düşünmezseniz yapabilirsiniz. Zaten Unity ile oyun yapmak çok fazla kod bilgisi istemiyor.
Pıp nedir?
Ben ek olarak C# dilinde ilerlemekde istiyorum. Farklı alanlarda kullanabilirim belki ileride.
Hocam eğer 2D oyun yapıyorsanız karakter tasarımı konusunda yardım edebilirimPıp nedir?
Ben ek olarak C# dilinde ilerlemekde istiyorum. Farklı alanlarda kullanabilirim belki ileride.
Hocam eğer 2D oyun yapıyorsanız karakter tasarımı konusunda yardım edebilirim.
Bu arada oyun yapmak istiyorsan zaten C# üstüne Unity öğrenmen lazım ki zor olan C# öğrenmek.
Bu arada oyunda firebase servislerini kullanmanızı öneririm. Mesela AdMob'ya da Google Play services işinize yarayabilir. Projenizi kısaca yeni bir konu açarak açıklarsanız sevinirim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.