C# Ders/Kurs tavsiyesi

McCharty

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. C# eğitimine başladım ama izlediğim videodan anlamakta zorlanıyorum. Yabancı kaynak olmasından dolayı alt yazılar karışık ve anlatan kişide biraz karışık anlatıyor gibi geldi. C# temelim var bilmiyorum değil ama pekiştirmek için sıfırdan başladım. Ders/kurs tavsiyesi olan veya genel tavssiye verebilecek var mı? İzlediğim videonun linkini de bırakıyorum. 3 saat civarı izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Udemy kursları var onlar işine yarar ama o kursları korsan bir şekilde izleyebilirsin çünkü en ucuzu 150 TL'den başlıyor ortalama 300 TL

Alışılagelmişin dışınsda bir eğitime benziyor. C# bitirdikten sonra sql bakmayı düşünmüştüm. Bu eğitim bir tık farklı geldi ama.
Ben SQL öğrenmedim fazla. Java'da JPA ve Hibernate var. Onlar yazdığım sınıfı veri tabanında oluşturuyor.

Veri çekerken List<User> users = repository.findbyAll( ) yapıyorum ve sonra verileri nasıl manipüle etmek istersen if kuralını yazıyorsun. Basitleşiyor yani.

Ben SQL öğrenmedim fazla. Java'da JPA ve Hibernate var. Onlar yazdığım sınıfı veri tabanında oluşturuyor.

Veri çekerken List<User> users = repository.findbyAll( ) yapıyorum ve sonra verileri nasıl manipüle etmek istersen if kuralını yazıyorsun. Basitleşiyor yani.
Anladım o da iyimiş. Ben C# biraz biliyorum diye devam ettirmek istediim. Başka bir tavsiyeniz varsa sıfırdan ona da başlayabilirim. Az biraz java da biliyorum.

Anladım hocam. Yeni mezun oldum. Kendimi çok geliştiremedim geliştirdiğim kısımda oyun geliştirme tarafı. Onda da iş bulamayacağımı anlayınca bıraktım mecbur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı