Hocam birçok bölümde iş yok gibi artık.Anladım hocam. Yeni mezun oldum. Kendimi çok geliştiremedim geliştirdiğim kısımda oyun geliştirme tarafı. Onda da iş bulamayacağımı anlayınca bıraktım mecbur.
Hocam birçok bölümde iş yok gibi artık.Anladım hocam. Yeni mezun oldum. Kendimi çok geliştiremedim geliştirdiğim kısımda oyun geliştirme tarafı. Onda da iş bulamayacağımı anlayınca bıraktım mecbur.
Yani maalesef öyle ama oyun ayrı kıtlıkta. Herkes tecrübeli arıyor. Jr diyor +3-+4 yıl tecrübe istiyor. Yeni mezun diye ilan veriyor ona bile belli şartlar arıyorlar.Hocam birçok bölümde iş yok gibi artık.
Hocam birde Unity3D ve C# ne güzel Windows'ta gider yanii.Yani maalesef öyle ama oyun ayrı kıtlıkta. Herkes tecrübeli arıyor. Jr diyor +3-+4 yıl tecrübe istiyor. Yeni mezun diye ilan veriyor ona bile belli şartlar arıyorlar.
Bir eksiğimde orada çok uzun süre ilgilenemedim. İlgilendiğim kısımda da 2D ile uğraştım yeni yeni öğreniyorum diye. Şimdi de iş bulamayacağımı bildiğim için bıraktım.Hocam birde Unity3D ve C# ne güzel Windows'ta gider yanii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.