C# dili nasıl öğrenilmeli?

GTX 1060 6GB

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize selam, iyi sosyaller. Şöyle ki ben C# öğrenmeye başlayacaktım. Ama sonra aklıma bir şey geldi. C dili C, C++, C# diye 3 dile ayrılıyor sanırım hepsi ayrı. Şimdi ben yanlış anlamadıysam bu 3 dil birbiriyle bağlantılı. Ben önce C sonra C++ ardından da C# öğrensem olur mu? Yani oyunda level atlamak gibi?

@246941 neyi komik buldun acaba benimle de paylaşır mısın?

Ne için kullancaksınız.

İleride yazılımcı olmak istiyorum. Babası yazılımcı olan bir arkadaşımda bana C dilini tavsiye etti.

Yazılımcı olacaksınız da ne yapacaksınız yazılımcı olup.
Örnek web sitesi yapmak veya oyun geliştirmek gibi.

Süt ile sütyen de bağlantılı biliyorsun. Bey ile beyaz da bağlantılı. C# da öyle bağlantılı.

Babasından tavsiye al alacaksan. O adam muhtemelen kendisi mühendis ve kendine mühendis diyor.

Programcı olunur ama halka öyle olunur. Gerçekte Web geliştiricisi, mobil geliştirici vb. olunur. Önce ne yapacağınızı seçin.

O kadarını düşünemiyorum. Oyun sektörüne ilgim var ama o tarafa girişmeyi düşünmüyorum.

Siz ne önerirsiniz?

O zaman size yardımcı olmam mümün değil ilk önce ilerleyeceğiniz sektörü seçip ona göre bir kodlama dili öğrenmeniz gerekiyor.

Yani bağlantısız mı?

Yani bağlantısız mı?

C# ve C++ oyun geliştirmek için C# kullanırsan Unity ile geliştirirsin C++ kullanırsan Unreal Engine ile yani aralarında bir bağlantı yok sen hangi proglamda oyun yapmak istersen onu seçersin.

C# ve C++ oyun geliştirmek için C# kullanırsan Unity ile geliştirirsin C++ kullanırsan Unreal Engine ile yani aralarında bir bağlantı yok sen hangi proglamda oyun yapmak istersen onu seçersin.
C# ve C++ dili başka bir işe yaramıyor mu?

sadece oyun için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…