C# dili nasıl öğrenilmeli?

Alakasi yok. Tonla şey için kullanılıyor o diller.

Unity yazdığın C# kodunu C++'a çevirip oradan başka şeylere çevirip duruyor mesela.

C# form ile anca kendini tatmin edersin. Arayüz görünce orgazm olanlardan isen kolay gelsin.

Alan sorunca bir güzel görmezden geldiğin için karşılığını vermeye karar verdim.

C ile C++ benzetebilirsin. Ama C# ile diğer 2 dilin alakası yok.

Dil öğrenmeden önce programalama nedir, algoritma nedir, bilgisyar kodları nasıl işler gibi temelleri öğrenmeniz lazım.

Şuan hangi diller iş imkanı sağlar?

C dili olmak zorunda değil.

Üçü de farklı diller. Bir bağlantıları yok. Yeni bir dil çıktığında dile geçiş kolay olsun diye benzerlikler korunmuş.

C çıkış tarihi 1971
C++ çıkış tarihi 1982
C# çıkış tarihi 2001

Bunların arasında ve öncesi ve sonrasında da bir çok benzer dil çıktı. (Java, JavaScript, Dart, Pike v.s. gider de gider)

Bunlara benzemeyen diller de var ve onlar da kendi aralarında uzar gider listelere sahipler.

C# öğreneceksen, C# hakkında her bulduğun kaynağı değerlendirmelisin. (Kitap, Video, Makale, Örnek, Sunum)

Ben murat yücedağ'ı dinliyorum dersleri gayet verimli c# formla alakalı? c# Form iş getirir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…