C dili ölmekte olan bir dil mi?

C yerine C++ ya da C# gibi dillere yönelin bence.

Teşekürler aklımdaki soruları yanıtladınız.

Butun diller oluyor. Bir dil ogreneyim hayat boyu benimle gelsin diye bir sey yok, dil ogrenmek zaten basit temelin varsa.
İyi kötü python biliyorum C dilini öğrenmek istemem in nedeni ardiuno ve C++ C# dilerin daha kolay olacağını düşünmem yorumun için teşekürler.
C++’ın ilk adı Sınıflarla C’dir.
C dilinde çok yeniyim fazla bir şey bilmiyorum yorumunuz için teşekürler.
C işin temeli, bilmek kolaylık sağlar.
Teşekürler zaten bende o mantıkla öğrenmek istiyorum.
Haklı söze ne denir?

Butun diller oluyor. Bir dil ogreneyim hayat boyu benimle gelsin diye bir sey yok, dil ogrenmek zaten basit temelin varsa.
JavaScript ölmez kolay kolay.

Python pyfirmata kütüphanesi ile Arduino kodlayabilirsiniz.

Python pyfirmata kütüphanesi ile Arduino kodlayabilirsiniz.

Haklısınız ama Python ile çok bir şey yapılmıyor diye biliyorum. Ben robotik kodlamayı ileride meslek olarak düşünüyorum ve de artık Python okularda falan öğretiliyor yani çok fazla kişi Python biliyor Python'ı sadece siber güvenlik için öğrendim.C dili ile ardiuno da çok daha fazla proje yapılıyor (yanlışım varsa düzeltebilirsiniz).Teşekkürler.

Ben JavaScript ile Arduino kodluyorum. Python ile de yapılır C ile de yapılır önemli olan zaten algoritma kısmı.

C ölür mü hiç.
Python ile nasıl çok bir şey yapılmıyor bu cümle başlı başına yanlış.
Ben JavaScript ile Arduino kodluyorum. Python ile de yapılır C ile de yapılır önemli olan zaten algoritma kısmı.
Önemli olan o işe uygun olup olmadığı biraz da.
Ya bir dili öğrenmek çok basit.Temelin varsa zaten 1 gün bile sürmez abi .
Aynen bütün diller ölüyor aslında şuan yükselişte olan herkesin ağzından düşmeyen python 20 sene sonra kimsenin adını dahi hatırlamayacağı bir dil olabilir.

Aynen bütün diller ölüyor aslında şu an yükselişte olan herkesin ağzından düşmeyen Python 20 sene sonra kimsenin adını dahi hatırlamayacağı bir dil olabilir.

Her dil ölür JavaScript ölmez. Stackoverflow kurucusu zamanında “Any application that can be written in JavaScript, will eventually be written in JavaScript.” Söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…