Selamlar. Prefetch dosyasının içini bir buton vasıtası ile temizlemek istiyorum. Prefetch dosyasına kendim erişim izni alarak manuel olarak giriş yaparsam alttaki kodlar çalışıyor.
Ancak ben manuel olarak Prefetch dosyasına erişim iznini sağlamazsam sanırım ilk foreach kısmında uygulama erişim izni istiyor. Erişim iznini kodlayarak nasıl alabilirim? Uygulamanın çalışmama sebebini resim olarak ekledim.
Uygulamayı yönetici olarak çalıştırdığınızda düzgün çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa uygulama her açıldığında yönetici izni istemesini sağlayacak bir kod var.
"Proje özellikleri > Yeni dosya ekle > Application Manifest" kısmındaki dosyada aşağıdaki kısımda level yerini requireAdministrator yapın.
Uygulamayı yönetici olarak çalıştırdığınızda düzgün çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa uygulama her açıldığında yönetici izni istemesini sağlayacak bir kod var.
"Proje özellikleri > Yeni dosya ekle > Application Manifest" kısmındaki dosyada aşağıdaki kısımda level yerini requireAdministrator yapın.