C# dilinde sistem dilini değiştirmeden "speech" kullanarak sesli asistan uygulaması

Starrk

Megapat
Daha fazla  
C# ile bir sesli asistan programı yapıyorum da "speech" kullanarak. Sistem dilim Türkçe olduğu için program çalıştığında "dilbilgisinin dili konuşma tanıyıcının diliyle eşlemiyor" hatası alıyorum. İşletim sistemi dilini İngilizce yapınca düzeleceğini biliyorum fakat bu programı farklı farklı kişilerin bilgisayarında göstereceğim için hepsinden sistem dillerini İngilizce yapmasını isteyemem. Kod ile bu sorun çözülebiliyorsa ve bilen birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
"Grammerbuilder. Culture = new System. Globalization. Cultureınfo("en-us"); "
Bu kodu yazmayı denedim fakat olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dil değiştirmeden yapacağın şey mümkün olmuyor, oluyorsa da ben yapamadım. Yaklaşık bilgisayarımı 2 aydır İngilizce kullanıyorum, azıcık biliyorsan sıkıntı yaşamazsın.

Ben biliyorum da bunu proje olarak sunacağım hocaya kendi bilgisayarının dilini ingilizce yapmasını istemem garip olabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı