Merhaba. Üzerinde çalıştığım bir projede Point veri türünde üretilmiş verilerim var. Bunları kullanıcı istediği adet şeklinde üretebiliyor. Bu verileri de yine kullanıcının istediği n adet kümede saklamak istiyorum. Fakat bunu yapmayı başaramadım.
Ürettiğim verileri kume ismindeki listeye atıp, sonrasında kumeListesi listesine atıp, indeksine erişmeyi denedim fakat istediğim sonucu bulamadım.
Aklımda kullanıcıdan aldığım küme sayısını döngüye sokup Point türünde liste oluşturmak var fakat bu programlama mantığında mümkün olmuyor.
Kullanıcının verdiği değer kadar küme listesi oluşturup, istenen verileri oluşturulan kümelere atmak. Bunun mantıken mümkün olmadığını biliyorum fakat kafamdaki yapmak istediğim şey tam olarak bu. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
C#:
//Veri Listesi
Point veri = new Point();
List<Point> veriListesi = new List<Point>();
//Kume Listesi
List<Point> kume = new List<Point>();
List<object> kumeListesi = new List<object>();
Ürettiğim verileri kume ismindeki listeye atıp, sonrasında kumeListesi listesine atıp, indeksine erişmeyi denedim fakat istediğim sonucu bulamadım.
Aklımda kullanıcıdan aldığım küme sayısını döngüye sokup Point türünde liste oluşturmak var fakat bu programlama mantığında mümkün olmuyor.
C#:
for(int i=0; i < kumeSayisi; i++)
{
List<Point> Kume+i = new List<Point>();
}
Kullanıcının verdiği değer kadar küme listesi oluşturup, istenen verileri oluşturulan kümelere atmak. Bunun mantıken mümkün olmadığını biliyorum fakat kafamdaki yapmak istediğim şey tam olarak bu. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: