Swain1337 Femtopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 C#'da kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve forumlardan materyaller topluyorum. DirectX'de hook yapmak istiyorum. Örnek bu resimdeki gibi belirli bir pencerede nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2022
C#'da kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve forumlardan materyaller topluyorum. DirectX'de hook yapmak istiyorum. Örnek bu resimdeki gibi belirli bir pencerede nasıl yapabilirim?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.549 Makaleler 24 Çözümler 169 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 18 Ağustos 2025 #2 Swain1337 dedi: C#'da kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve forumlardan materyaller topluyorum. DirectX'de hook yapmak istiyorum. Eki Görüntüle 1599588 Örnek bu resimdeki gibi belirli bir pencerede nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... DirectX ile uğraşmak yerine Windows API'si ile Transparan ve DirectX'in bile üstüne çizim yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Swain1337 dedi: C#'da kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve forumlardan materyaller topluyorum. DirectX'de hook yapmak istiyorum. Eki Görüntüle 1599588 Örnek bu resimdeki gibi belirli bir pencerede nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... DirectX ile uğraşmak yerine Windows API'si ile Transparan ve DirectX'in bile üstüne çizim yapabilirsiniz.