C disk dolu görünme sorunu

myn01

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, benim sıkıntım şu : Mac OS X kurduktan sonra beğenmeyip Windows'u geri yükledim. Lakin 30GB dolu alan görülmekte. Sanıyorum ki Mac dosyaları kaldı, format atmam rağmen gitmedi, 2-3 GB olsa neyse de 30 GB çok geldi bana. Bu dosyaları nasıl silerim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atma işlemini doğru yaptınız mı acaba ?
Disk biçimlendirme ayarlarını yapmayı unutmuş olabilirsiniz bence.
Temiz bir windows kurulumu yapmanızı tavsiye ederim, bilgi sahibi değil isen Technopat'in Win 10 nasıl kurulur adlı yazısını okumanızın size faydası olur.

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Formatı doğru attığımı varsayıyorum çünkü format atarken disk boş görünüyor ama bilgisayarı açınca 30 gb dolu alan çıkıyor ortaya. (windows dosyalarının boyutları haricinde)
Disk temizleme işe yaramadı malesef. Dosyaları bulmuyor. Disk State ile tarama yaptığımda açıkça görülüyor zaten bakın Screenshot

Zannediyorum ki bu MAC OSX dosyaları lakin ne ulaşabiliyorum ne silebiliyorum Windows 10'a geçtiğimde de aynı sorun olabilir çünkü MAC OSX kurduktan sonra WİN 7 kurdum yine aynı sorun vardı, WİN 8.1 kurdum yine aynı sorun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı