Arkadaşlar selamlar, dün gece yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Dün gece bilgisayarımda 43 GB boş alan varken birdenbire sıfıra düştü oyundayken. Bunun sebebi GeForce Expereince'ta varsayılan olarak açık gelen "önemli anları kaydet" aracından kaynaklanıyormuş. Diskinizde disk temizleme yapmanıza rağmen yer açılmadıysa ve diskiniz anlamsızca dolduysa bu ayar sizde de açık kalmış olabilir. Bu ayarı kapatmak için klavyeden alt+Z tuş kombinasyonunu kullanın. Ayar simgesine tıklayın, gelen ekranda "dikkati çekenler" seçeneği var. Onu kapatın. Kapatmazsanız sizden habersiz, önemli gördüğü oyun anlarını videoya almaya başlıyor. Diskinizde hangi dosyanın çok yer kapladığını görmek için arama kutusuna veya başlata "depolama ayarları" yazın. Burada hangi dosyaların en çok yeri kapladığını görebilirsiniz. Sizde de videolar çok yer kaplıyorsa benim yaşadığım gibi bir problem yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek. Depolama ayarlarına bakmadan önce kendi videolar klasörüme baktım boştu, NVIDIA sağ olsun bu videoları ortak profildeki videolar klasörüne atmış. Bilgisayarı aldığımdan beri de fark etmemişim, 300 GB alanım boşu boşuna dolmuş ve dolu kalmış
Bir güncelleme yapayım, bu sefer konuğumuz video düzenleyicisi programı. Çeşitli videolar alıp YouTube'da yayınlıyorum. Bunu da kullanımı basit olan fotoğraflar uygulamasına entegre video düzenleyicisi isimli programla yapıyorum. Hazırladığım videoların şablonlarını silsem de resimler> video projeleri isimli klasörde sildiğimi sandığım 62 GB boyutunda video birikmiş.

Dosya Ekleri

• depolama.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 79
  • depo2.png
    956,1 KB · Görüntüleme: 85
  • depo3.png
    33,2 KB · Görüntüleme: 77
  • disk.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…