nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba. Ayrılmamış bir alanım var fakat bunu C'ye aktaramıyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ayrılmamış bir alanım var fakat bunu C'ye aktaramıyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Night_Magnet Attopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 nicolatesIa dedi: Eki Görüntüle 2008259 Arkadaşlar hepinize merhaba. Ayrılmamış bir alanım var fakat bunu C'ye aktaramıyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... C diskine birimi genişlet dersen yapabilirsin sanırım. Artı 0 Eksi
nicolatesIa dedi: Eki Görüntüle 2008259 Arkadaşlar hepinize merhaba. Ayrılmamış bir alanım var fakat bunu C'ye aktaramıyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... C diskine birimi genişlet dersen yapabilirsin sanırım.
KS KS nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 Night_Magnet dedi: C diskine birimi genişlet dersen yapabilirsin sanırım. Genişletmek için tıkla... Buton aktif değil Artı 0 Eksi
Night_Magnet dedi: C diskine birimi genişlet dersen yapabilirsin sanırım. Genişletmek için tıkla... Buton aktif değil
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 9 Kasım 2023 #4 nicolatesIa dedi: Buton aktif değil Genişletmek için tıkla... Windows'un kurulu olduğu diski öyle genişletemezsin. 3. parti yazılımlara ihtiyacın var. https://www.technopat.net/sosyal/indir/minitool-partition-wizard-free-edition.125/download Şunu deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
nicolatesIa dedi: Buton aktif değil Genişletmek için tıkla... Windows'un kurulu olduğu diski öyle genişletemezsin. 3. parti yazılımlara ihtiyacın var. https://www.technopat.net/sosyal/indir/minitool-partition-wizard-free-edition.125/download Şunu deneyebilirsin.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 9 Kasım 2023 #5 Arada kurtarma bölümü var, ya kurtarma bölümünü silip genişleteceksin ya da format atacaksın. Üçüncü parti yazılımların da çoğu müdahale edemiyor, etse bile Windows'un kendi bölümleri bozuluyor. Artı 0 Eksi
Arada kurtarma bölümü var, ya kurtarma bölümünü silip genişleteceksin ya da format atacaksın. Üçüncü parti yazılımların da çoğu müdahale edemiyor, etse bile Windows'un kendi bölümleri bozuluyor.