Mertylk Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 97 22 Ocak 2021 #1 Yazdığım başlıktaki sorunu yaşıyorum ve kafayı yemek üzereyim, üzerine tasarım yaparken bela oluyor bu olay. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Yazdığım başlıktaki sorunu yaşıyorum ve kafayı yemek üzereyim, üzerine tasarım yaparken bela oluyor bu olay. Çözümünü bilen var mı?
TuRous Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Belki bu konu yardımcı olabilir; Yerel Disk C Kendi Kendine Doluyor
Mertylk Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 97 22 Ocak 2021 #3 TuRous dedi: Belki bu konu yardımcı olabilir; Yerel Disk C Kendi Kendine Doluyor Genişletmek için tıkla... Bu konuyu incelemiştim ama işime yaramadı büyük ihtimalle sıkıntı sistem geri yükleme noktalarında şimdi onu silip yeniden denemeye çalışacağım.
TuRous dedi: Belki bu konu yardımcı olabilir; Yerel Disk C Kendi Kendine Doluyor Genişletmek için tıkla... Bu konuyu incelemiştim ama işime yaramadı büyük ihtimalle sıkıntı sistem geri yükleme noktalarında şimdi onu silip yeniden denemeye çalışacağım.