Arkadaşlar son 2-3 gündür C diskim kendi kendine doluyor. Mesela 106 GB boş alanım var ve arkada sadece YouTube açık olsa bile kendi kendine doluyor. En son Skyrim oyununu yükledikten sonra oldu nedense. Az önce bilgisayarı uyku moduna aldım ve alanım 102 GB'a inmiş. Ne yapmam gerek?
Arkadaşlar son 2-3 gündür C diskim kendi kendine doluyor. Mesela 106 GB boş alanım var ve arkada sadece YouTube açık olsa bile kendi kendine doluyor. En son Skyrim oyununu yükledikten sonra oldu nedense. Az önce bilgisayarı uyku moduna aldım ve alanım 102 GB'a inmiş. Ne yapmam gerek?
Windows 10 kullanıyorsunuz herhalde. Ayarlar > Sistem > Depolama. Burada hangi dosyaların ne kadar alan kapladığı görünür. Eğer bulamazsanız da virüs kendini klonluyor olabilir. O yüzden de PC'nizi bir taratmanızı tavsiye ederim.
KMS, Windows etkinleştirmek için kullanılan yöntemlerden biridir ancak bu nedenle diskin dolacağını sanmıyorum.
Ayarlarda disk sekmesinden gereksiz dosyaları vs. silmeyi deneyin. Bende bazen GB'lar açıyor. Ayrıca akıllı depolamayı da etkinleştirip deneyebilirsiniz.
Windows 10 kullanıyorsunuz herhalde. Ayarlar > sistem > depolama. Burada hangi dosyaların ne kadar alan kapladığı görünür. Eğer bulamazsanız da virüs kendini klonluyor olabilir. O yüzden de PC'nizi bir taratmanızı tavsiye ederim.