C diski kendi kendine doluyor

Buzdolabi

Hectopat
Arkadaşlar son 2-3 gündür C diskim kendi kendine doluyor. Mesela 106 GB boş alanım var ve arkada sadece YouTube açık olsa bile kendi kendine doluyor. En son Skyrim oyununu yükledikten sonra oldu nedense. Az önce bilgisayarı uyku moduna aldım ve alanım 102 GB'a inmiş. Ne yapmam gerek?

Önbellek olabilir ama bence bilgisiyarına virus girmis

Steam arka planda indirme yapıyor mu? Oyunlarından biri güncelleme almış olabilir.

Windows 10 kullanıyorsunuz herhalde. Ayarlar > Sistem > Depolama. Burada hangi dosyaların ne kadar alan kapladığı görünür. Eğer bulamazsanız da virüs kendini klonluyor olabilir. O yüzden de PC'nizi bir taratmanızı tavsiye ederim.
Hocam kusura bakmayın ama KMS nedir?
Office etkinleştirmek için kullanılan bir program. Kendisi virüs diye geçiyor.

Hocam kusura bakmayın ama KMS nedir?

KMS, Windows etkinleştirmek için kullanılan yöntemlerden biridir ancak bu nedenle diskin dolacağını sanmıyorum.
Ayarlarda disk sekmesinden gereksiz dosyaları vs. silmeyi deneyin. Bende bazen GB'lar açıyor. Ayrıca akıllı depolamayı da etkinleştirip deneyebilirsiniz.

Malwarebytes ile taratıyorum şu an hocam. Ayrıca Windows 11 kullanıyorum.

Yok sanmıyorum. Çünkü bilgisayarı kapatıyorum. Sabah açıyorum 1 GB daha gidiyor. Anlamadım ne olduğunu

Önbelleğinizi kontrol ettiniz mi? Ek olarak Kaspersky ile taratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…