Peki nasıl yapabilirim bu sanal bellek işini?
Merhaba arkadaşlar C diski arada sırada 1-2 GB eksiliyor. Yükleme güncelleme yapmıyorum. Sistemde yedekleme falan da yok sizce sorun ne?
Pc de cok fazla uygulama yok. Sadece forza gibi yüksek GB'lı oyunlar var.PC'de kac program yüklü kaç GB verdiniz cye.
olabilir.PC'de kac program yüklü kaç GB verdiniz cye.
Peki nasıl yapabilirim bu sanal bellek işini?Sanal bellek yüzünden oluyordur.
ama oyun oynamadıgım zamanlarda doluyor.Oyun oynarsanız kariyer yaptığınız gibi bir oyun. İlerledikçe dosyaları yüklendiği için normal olarak büyüyebiliyor. Küçük güncellemeler, oyun güncellemeleri vs. de buna etken olabilir.
Kısacası absürt bir durum değildir.
sadece c depolaması var.PC'de kac program yüklü kaç GB verdiniz cye.
PC de cok fazla uygulama yok. Sadece Forza gibi yüksek GB'lı oyunlar var.
Olabilir.
Ama oyun oynamadıgım zamanlarda doluyor.
Sadece C depolaması var.
daha pc ye yeni format atmıştım.Virüs olma olasılığı var mi?
Daha PC'ye yeni format atmıştım.
temizleyici açın gereksiz
bunların hepsini yaptım. bir şey degişmediO zaman Windows tuşu ile r tuşuna basin temp yazıp hepsini sil yine Windows tuşu ile r basın %temp% yazın sonra disk birleştirme yapin sonra da disk temizleyici açın gereksiz dosyalar silinir.
şimdi bakıcamArama kutucuğuna "msinfo32" yazıp açılan pencerede aşağı kaydırın ve "Disk Belleği Dosyası Alanı"nın ne kadar boyutta olduğuna bakın, sanal bellek denilen şey bu. Bilgisayarda yeterli miktarda RAM yoksa kapatmanızı önermem, 1-2 GB alandan bir şey olmaz.
Buna ek olarak sistem geri yükleme de açık olabilir, bu da hatrı sayılır derecede alan kaplayabiliyor. Hepsinin ne kadar yer kapladığını görmek istiyorsanız Ayarlar -> Sistem -> Depolama -> Daha fazla kategori göster -> Sistem ve ayrılan bölümünden neyin ne kadar yer kapladığını görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1368747
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.